Arama sonuçları: *

• Users: NovaL
  • Order by date
  1. N

Metin2 ev internetiyle anti-cheat-1050 hatası veriyor

Merhabalar ev internetiyle metin2 anti cheat hatası verirken mobil internetimde sorunsuz açılıyor milleni kullanıyorum modem ayarından mıdır bilen varsa yqrdım eder mi
  2. N

İnternet telefonda var bilgisayarda yok

Laptopta da denedim bu sefer internete giriyor indirmede sorun var ve mt2 açmıyor anti-cheat-1050 hatası veriyor telefonun internetiyle giriyor
  3. N

İnternet telefonda var bilgisayarda yok

Merhabalar internet sağlayıcım millenicom 100mbps vdsl modem bilgisayarıma uzakta olduğu için telefonumdan usb ile interneti bilgisayarıma paylaşıyorum ilk zamanlar sorunsuz bağlantı sağlıyordum fakat şimdi ev internetini telefonda sorunsuz kullanıyorum bilgisayarda google açılmıyou youtube...
  4. N

Oyunlarda FPS drop yiyorum

onları alacak gücüm yok malesef uygun birşeyler lazım
  5. N

90a sabitleyince çok sorun olmuyor sabit duruyor ama monitör 120 hz ondan dolayı 120ye sabitliyorum sıkıntı yapıyor 1676456334 anakartım asus prime a320m-f bu anakarta ekran kartımla darboğaz yapmayacak en yi ne takılabilir şu fps sorunundan kurtaracak
  6. N

başka oyun oynamıyorum zaten ani dönüşlerde ve patlamalarda efektlerde oluyor genelde karakterle koşarken oluyor birde anlamadım
  7. N

Merhabalar valorant oynuyorum fps normalde 200 - 250 civarı alıyorum ama fps drop giriyor 100 fps'ye kadar çalışıyor. 120'ye sabitliyorum daha stabil ama yine de 90 - 100 arasına düşüyor oyun zevki kalmıyor yardımcı olursanız sevinirim. Sistem: Sapphire R9 380 4Gb Ryzen 3-1200 3.1Ghz Adata XPG...
Geri