Arama sonuçları: *

1. U

Fiyat performans leptop arıyorum

Bütçe 35k oyun ders için alıcam öneriler varsa watt değeri performanslı olsun rica ediyoruö
  2. U

türksat internet erişim sorunu

öğleden beridir internet gidip geliyor bilgisi olan varmı aradığımda genel bir arıza diyorlar ama saçma değilmii?
  3. U

Davayı kazandım b450m dragon anakart

hacı zaten okside ait birşeyle uğraşmak istemıyorum artık ama bunu kesin yaptırıcam hukuki süreçte kesinleştii
  4. U

sağol kral
  5. U

sağolun yenisi aldım kanka tamir eedip bunu ihtiyaçı olan birisine uygun fiyata vericem 1688455341 sağolun bugünm kargoyla göndericem sıkıntı şu biosu gitmiştir bios atıp verirler :DD
  6. U

arkadaşlar bildiğiniz gibi anakartım arızalandı garantiye gönderdiğimde üstünde seri numarası olmadığı için garanti dışı kaldıklarını söylediler yılmadım cabaladım ve bugün gelene telefonla anakartı bize yollayın tamir edelim davayı kazandınız denildi arkdaşlara tavsiyem artık bu işlerde...
  7. U

Monster Pusat k3 pro klavye alınır mı sizce ?

HP Pavilion 800 Türkçe Karakterli (Q TİPİ) Mekanik Oyuncu Klavye Red Switch Gaming Klavye
  8. U

link atabilirmisiniz klavye konusunda gamepower ve asus beni çok mağdur etti 2 senesi dolan çöp oldu resmen yav
  9. U

tuf gaming k5 kullanıyordum bazı tuşlarından basmama sorunu yüzünden yeni klaavye almak istiyorum sizce bu nasıl ?
  10. U

1k bandından fiyat performans klavye önerisiii

Arkadaşlar klavyem bozuldu asus tuf gaming k5 kullanıyordum bazı tuşlari sorunlu garantisi bittiği için 300 400 tl verip tamir etmek istemiyorum bu yüzden önerilere açığım
  11. U

İkinci el airpods 3.nesil alırken nasıl kontrol edilir ?

Acaba airpods takıp tanıttıktan sonra hey siri komutu versem belli olurmu acaba
  12. U

İkinci el airpods 3.nesil alırken nasıl kontrol edilir ?

Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar 3.nesil bir airpods alcam ikinci el bir bayan kullanmıştır garantiside agustos 2024 e kadar devam ediyor faturası ve seri numarasınj aldım akşam buluşup alıcam alırken nasıl kontrol edebilirim bilgisi olan var mı arkdaşlar ilk defa airpods alcam
  13. U

Leptop önerisi bütçe 8bin max

Sağol
  14. U

1500TL Klavye önerisi

+1 bekliyorızz
  15. U

Leptop önerisi bütçe 8bin max

Arkadaşlar yiğenime leptop almayı düşünüyorum bu leptop hem oyun hem okul. İçin nasıl sizce önerilerede açığım
  16. U

A101 gelen toshiba 65UL2163DT alınır mı ?

Sizce alınır mı ?
  17. U

Kasamı temizlik için söküp tekrar topladım, şimdi açılmıyor

Kanka müsait değilimde powerın arkasındaki ı o tuşu açıkmı eminmisin bak bir kontrol et 1681311239 I ya al onu
  18. U

F/p klavye önerisi uygun olsun

19. U

F/p klavye önerisi uygun olsun

1.2k bandina kadar
Geri