Arama sonuçları: *

1. E

Rx6600 darboğaz yaparmı

R5 5600g işlemcim için Rx6600 almayı düşünüyorum darboğaz yaparmı veya o civarda alabileciğim başka bir şey varmı Anakart: Asus Prime b550 mk
  2. E

Ekran kartsız kasaya ekran kartı önerisi

R5 5600g işlemciyi ekran kartsız şekilde kullanıyordum fakat ekran kartı almak istiyorum artık 10k ya kadar önerebileceginiz varmı 2.el de düşünüyorum da güvenemiyorum bı kere aldım oda VRAM hatalı cihazı gönderdi param güvende ile iade etmiştim bildiğiniz güvenliğiniz param güvende ile de...
  3. E

Termal macun önerisi

Onun sahteleri varmış galiba piyasada nerden anlicam onu
  4. E

Termal macun önerisi

Gramının bı özelliği varmı yani içindeki bir şeyin gramı mı yoksa genel kendi gramı mı ve 1 gram yetermi işlemci için.
  5. E

Termal macun önerisi

R5 5600G için termal macun önerir misiniz kafama göre kötü bişey almak istemiyorum çok da pahalı olmasa iyi olur
  6. E

2.el Rx580 hata mı normal mi?

Ettim de yolladım dedi de kimilerine sadece görüntü vermesi yettiği için öyle göndermiş iade edicem o yüzden bende şüphelenmistim zaten
  7. E

Biliyorum eğer ciddi bir sorunsa iade edeceğim değilse birakcam
  8. E

Param güvende ile sarı siteden aldım
  9. E

İyi akşamlar MSI RX580 8gb ekran kartı aldım(2.el) başta acilmadi çıkardım driverları kurdum oynayısta kasmalar var hafif ve açılışta bu ekranı veriyor sonra açılıyor neyden kaynaklanıyor ekran kartından ise iade edicem.
  10. E

Yardım Rx580 ekran kartı alınır mı

0 satılık olarak gözükenler 4k-6k arasında
  11. E

2500 e buldum 8gb 1741884659 5600 XT vblerine baktım 5 6k arası tabi temizliğine göre değişiyor 1741884676 Yaşı dışında ne gibi sıkıntısı var
  12. E

Biraz yaşlı olduğunu biliyorum fakat bütçem kısıtlı olduğu için rx580 almayı düşünüyorum (2.el) nelere dikkat etmeliyim işlemcim r5 5600G Ekran kartsız kullanıyorum 2 veya 3 yıldır Başka önerebileceginiz varsa tavsiyelerinize açığım
  13. E

Pcde yavaşlama sorunu

Pcmi alalı 1.5-2 ay oluyor gecen haftaya kadar bir sıkıntı yoktu şuan yavaşlamaya,donmalara ve internete bağlı iken internet yok demeye başladı ve epic games de her giriste sifre istemeye başladı ve bunlar bilmediğim bir web sitesinden uygulama indirince olmaya başladı virüs taraması yaptım...
  14. E

Gaming kulaklık önerisi

oyun icin kulaklık öneriri misiniz piyasa bilmediğim icin bi şey diyemiyorum
  15. E

monitör tavsiyesi istiyorum

lg iyi mi? ki monitörde hocam
  16. E

Çözüldü✓ konu eski yanlışlıkla old

2 cekirdekli masaüstü pcler var turkcell de fln ona bak ve ekran kartı istiyorsun da knk ekran kartı 4kdan başlıyor
  17. E

monitör tavsiyesi istiyorum

monitöre ihtiyacım var 2-2.5k civarı önerilerinizi alabilirmiyim?
  18. E

Bu Siteden M2 SSD Alınır Mı?

Tbw ne demek ve bu ssd'yi hiç görmedim marka olarak aynı zamanda okuması 1500'müs benim attığım 2100mb
  19. E

Bu Siteden M2 SSD Alınır Mı?

https://www.victorybilgisayar.com.t...-nvme-ssd-snv2s500g-15856?ref=akakce&v=1.75.4 iyi geceler bu site güvenilir mi?
  20. E

Tablet almak istiyorum önerilerinize açığım

4 gb olanların hepsi android 10da kalmış android 10 alsam bi şey olur mu sence
Geri