Arama sonuçları: *

• Users: fozy
  • Order by date
  1. fozy

Yardım Msi G321Cqp E2 Wqhd 31.5'' Alınır Mı ?

1 tanesi için 10k kanka düzeltiym yanlış anlamasınlar
  2. fozy

Yardım Msi G321Cqp E2 Wqhd 31.5'' Alınır Mı ?

2 Adet monitör alacağım ancak karar veremedim yardımcı olur musunuz bunu düşünüyorum alınır mı sizce ? Bütçe 10000₺ https://www.vatanbilgisayar.com/msi-g321cqp-e2-wqhd-31-5-165hz-1ms-mprt-curved-freesync-prem-oyuncu-monitor.html#urun-ozellikleri
  3. fozy

Pc Oyunları İçin Vr Gözlük Önerisi

Assetto corsa ets 2 wrc23 gibi oyunlarda kullanabileceğim 6000-8000₺ arası vr gözlük önerir misiniz ?
  4. fozy

Logitech Direksiyon Setime Hangi Simitleri Takabilirim?

merhabalar logitech g920 direksiyon simidini değiştirmek istiyorum hangi direksiyonları kullanabilirim
  5. fozy

ETS 2 HIZ SINIRI KALDIRMA

Denedim olmadı harici sözleşmelerle alakalı galiba
  6. fozy

ETS 2 HIZ SINIRI KALDIRMA

ETS2de hız sınırı kaldırma videolarına baktım ancak böyle gözüküyor nasıl çözebilirim 90km/s geçmiyor
  7. fozy

17bin TL'ye kadar Monitör önerisi

32 veya 34 inç monitör almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum 165hz ve üstü olursa sevinirim
  8. fozy

Assetto Corsa Mod Program

O değil mesela kendime özel araç yapmak istiyorum nasıl ve hangi programları kullanarak yapabilirim onu soruyorum
  9. fozy

Assetto Corsa Mod Program

Assetto corsa'daki modları hangi programlarla yapyorlar bilen var mı ?
  10. fozy

logitech g920 ve assetto corsa content manager

merhabalar assetto corsanın content manager uygulamasında direksiyonumun geri toplamasını bulamadım yardımcı olur musunuz?
  11. fozy

ARMOURY CRATE YÜKLENMİYOR

Merhabalar bugün sabah bilgisayarıma format attım ancak klavye mouse'm şarjı daha fazla gitmesi için ışıklarını kapatmam lazım üzerlerinde tuş falan yok keşke olsaydı formatı attım iyi güzel ancak armoury crate yüklenmiyor sabahtan beri uğraşıyorum asus anasayfasında indirme butonuna bastığımda...
  12. fozy

İos17 den 16ya geçiş

Saolun
  13. fozy

İos17 den 16ya geçiş

Nasıl geri dönücem yardım edebilir misin
  14. fozy

İos17 den 16ya geçiş

Telefonumu deneme amaçlı ios 17ye güncelledim ve ara ara kasmaya başladı sıfırlasam düzelir mi ?
  15. fozy

850 Watt PSU Önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-a850gf-850w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html Bunu almak istiyorum ama karar veremedim ryzen 5 5600 - msi ventus rtx 3060 ve gtx 1660 çalıştıracak yardımcı olur musunuz
  16. fozy

750W Powersupply desteği

Merhabalar 750watt powersupply ryzen 5 5600 - rtx 3060 ve gtx 1660ı aynı anda çalıştırır mı ?
  17. fozy

ASSETTO CORSA CONTENT MANAGER CONTROLLER SCRİPT GÖZÜKMÜYOR

Selamın aleyküm content manager'da sol kurmak için full sürüm aldım ama controller script yok sadece weather script var nasıl ve nereden bulurum yardımcı olur musunuz ?
  18. fozy

Assetto corsa grafik

Selamın aleyküm Assetto Corsa'da gerçekçi grafik yapmak istiyorum yapabilen varsa anlatabilir mi videolardan bakarak yapmaya çalıştım ama aynısı olmadı yardım edebilir misiniz ?
  19. fozy

assetto corsa competizione

Saol
  20. fozy

assetto corsa competizione

Merhabalar assetto corsa competizione' a mod kurulur mu bilgisi olan var mı ?
Geri