Arama sonuçları: *

1. itenberg

IOS 17 pro parlaklık sorun hk

Otomatik parlaklıktan bahsediyorsun hocam aslında, Erişilebilirlik > ekran ve metin puntosu > otomatik parlaklık. Yine de bir kontrol eder misin ona rağmen oluyorsa yazılımsal veya donanımsal bir sorun olabilir. Güncellemeden önce var mıydı bu sorun?
  2. itenberg

IOS 17 pro parlaklık sorun hk

IOS sürümün ne? Son sürüme geçince ben de 1 kere denk geldim o olaya ekranı açıp kapatınca düzeldi normalde yoktu.
  3. itenberg

Bargello 696 vs 567

567 çok tercih ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yaşınız 20 üzeri değilse 709 ağır kalır. 685 veya 567 derdim sanırım.
  4. itenberg

❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Dün elime ulaştı. ABXY tuşları biraz sert geldi bana ama trigger ve joystick hissiyatı güzel.
  5. itenberg

Aula f75 2.180 TL 3x taksit

Mchose mu bu mu?
  6. itenberg

Hp Victus 16 AMD Termal Macun Önerisi

Arctic MX-6 Kullandım birkaç hafta önce tavsiye ederim. Grizzly öneren de çok olmuştu
  7. itenberg

25k bütçede honor magic pad 2 alınır mı ?

Ama magic pad 2 nin güncelleme desteği yok. Şaka gibi 2 senelik destek koymuşlar. işlemci olarak da daha iyi s10 plus.
  8. itenberg

25k bütçede honor magic pad 2 alınır mı ?

27k ya Samsung s10 plus almak daha mantıklı geliyor bana. Ben de alacağım da muhtemelen S10 plus alırım diye düşünüyorum
  9. itenberg

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı

S25 31bin TLydi gece, S10+ 20bindi az önce. Kart 3d securedan dolayı onaylamıyor sanırım ödemeyi.
  10. itenberg

3D Secure olayından nasıl kurtulabiliriz Ziraat gençkart? Bütün indirimler kaçıyor iptale düşüyor kodları doğru yazmama rağmen.
  11. itenberg

BEN ARTIK ARTNİYET ARIYORUM AMAZON'DA. SATIŞ DA YAPMIYOR BU FİYATTAN GÖSTERİYOR TELEFONU
  12. itenberg

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DHCW1WMM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 SAMSUNG TAB S10+ 20.499 TL
  13. itenberg

Victus 16 s-0050NT 30 saniyede açılıyor

50gb yakın dosyam var hocam.
  14. itenberg

Victus BIOS unda fastboot ayarı yok maalesef. 1751915788 Önemli dosyalarım var format atmam çok zor.
  15. itenberg

Bilgisayarım HP Victus 16 s-0050NT // Ryzen7 7840HS // RTX 4060 // 1TB SSD // 16 GB 5600MHz RAM. Eskiden hızlı başlıyordu açılması 5 saniye sürerdi ancak bir süre önce epey bir ayarı değiştirdim bilgisayarda pili daha efektif kullanabilmek için -hangi ayarlar olduğunu hatırlamıyorum-. Şimdilerde...
  16. itenberg

50 bin TL'ye telefon önerisi

iPhone kullanıcısıyım ancak SE2 modeli hem bataryası hem işlemcisiyle artık üzmeye başladı. Eski model iPhonelar hariç yüksek fiyatlı modellere ulaşabileceğimi sanmıyorum o yüzden Samsung'a yöneldim. Samsung S25 Plus almayı düşünüyorum, hem işlemcisi hem ekran kalitesi hem de ortalama üzeri...
  17. itenberg

Samsung Tab S10 Plus almak için beklenmeli mi?

s10 plus diyorum hocam nasıl daha güçlü? dimensity 9300+ vs 8s gen 3 çok farklılar
  18. itenberg

Samsung Tab S10 Plus almak için beklenmeli mi?

Tab S10 plus almak istiyorum şuanki fiyatı 27500. Karne indirimi vesaire gelir mi yoksa almalı mıyım ne diyorsunuz?
  19. itenberg

ABD'den Iphone Almak Mantıklı Mı?

Hocam tam olarak neye değil dediniz?
  20. itenberg

ABD'den Iphone Almak Mantıklı Mı?

Haziran ayında Amerika'ya çıkacağım. Şuan kullandığım telefon Türkiye'den alınmış İPhone SE (2020). 5 senelik kullanıcısıyım. Eskiden de 6S kullanmıştım. İPhone'un basitliği, kamerası, hızı vs. beni çok memnun ediyor. Elimdeki telefonu istesem 1 sene daha kullanırım ancak hem depolama 64gb...
Geri