Arama sonuçları: *

1. O

GTX 1650 4gb gaming x model (kasma sorunu)

arkadaşlar baya bi deneme fırsatım oldu şu an sorun şu ben nvidia sürücüsünü indirdim ekran kartı modelime göre daha sonra nvidia game ready ide indirdim daha sonra oyunlara girdim ve ram eksiğim olmasına rağmen beni baya kalite tatmin etti fakat nvidia expensive de yeni güncelleme olduğunu fark...
  2. O

yok ekran kartını abartmıyorum internette izlediğim değerlere çok uzaktı ve drop giriyordu internette izlediğim videolarda i5 10400f işlemci kullanılıyordu hemen hemen ryzen 5 2600 ile aynı dediğiniz gibi ramları 16 idi benim tek slot 8 gb ondan da olabilir ama kesinlikle monitörle alakası yok...
  3. O

şu an kurulumu yapıyorum sistem ekranı gidip geliyo en son yeniden başlatıp haber vereceğim 1677071419 geforce game ready yeni güncelleme var onu yapıp mı yeniden başlatayım yoksa direkt mi yeniden başlatayım
  4. O

bunu indiriyorum
  5. O

gtx 1650 4 gb gaming x ddr5 driver indir yazıyorum google
  6. O

bir ayar yapmama gerek var mı 1677061340 temizleyip yeniden başlattı kendisini ama şu an benim ekran çözünürlüğüm çok düştü baya büyüdü 1024/768 oldu 1677061626 reis şu an eski çözünürlüğüme geldim sağ alt köşeden nvıdıa yazlılım sözleşmesi diye bişey geldi kabul edip kurulumu başlatayım mı
  7. O

1677058025 reis ben bunu yükledim ama bu kartın driverini temizleyen bişey sanırım sistemde yüklü olan uygulamalar felan silinir mi
  8. O

volarant işlemci oyunu haklısınız güncel oynadığım oyunlar diye söyledim 2. dediğiniz yüklü sürücüler kısımına geldiğimde sizde en son geforce game ready sürücüsü kurulu diyor 3. dediğinize nerden kontrol edebilirim
  9. O

acil biri yardım edebilir mi geçenlerde 2.el gtx 1650 gaming x 4 gb ddr5 model ekran kartı aldım hazır bir kasam vardı eski ekran kartımı (gt 730) çıkarıp bu ekran kartını taktım format veya pc sıfırlamadım 2. el aldığım için furmak ve gpu z testleri yaptım gpu z testinde gözüme takılan...
Geri