Arama sonuçları: *

1. L

RYZEN 5 5600/ RX 6650 XT/512 GB M2 SSD/16GB 3200MHz DDR4 Ek seçenek ?

Arkadaşlar bu sabah siparişi verdim herhangi bir olumsuz durum olursa ileteceğim. Herkesin kafası Gencergaming için çok karışmış, sizlere süreci anlatacağım tekrardan merak etmeyiniz.
  2. L

Şimdi müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Esra Hanım benimle çok güzel iletişim kurdu. Ekran kartım arızalandığında ne yapacağım dediğim zaman bana şu açıklamayı yaptı. Ürünü Türkiye yetkili firmasının teknik servisine gönderiyoruz en fazla 21 iş günü içerisinde geri gönderiliyor. 21 iş...
  3. L

https://www.gencergaming.com/vulcano Arkadaşlar herkese merhaba kardeşime doğum günü hediyesi olarak sistem bakıyorum bi kaç haftadır. Gencergaming'den bu sistemi beğendim fiyat performans olarak şu an bulabildiğim iyi sistemlerden bir tanesi satın almayı düşünüyorum sizce eklenti olarak ne...
  4. L

Instagram Instagram'da işletme hesabında neler yapılması gerekiyor ?

Merhabalar arkadaşlar, ben ailemin mesleği olan perdecilik adı altında işletme hesabı açacağım fikir tavsiye gibi bana yardımcı olabilir misiniz ? Merak ettiğim cevaplanmasını istediğim sorular; 1- İşletme hesabı nasıl olmalıdır ? 2-İşletme hesabına takipçi kazandırmak için ne yapmalıyım...
Geri