Arama sonuçları: *

1. thewisshin

Sm-rt30 rotoruma metalik balata kullanabilir miyim kullanırsam ne olur?

resin pad only yazıyor rotorda. ömrü daha mı çabuk biter metalikte
  2. thewisshin

Sm-rt30 rotoruma metalik balata kullanabilir miyim kullanırsam ne olur?

soru başlıkta arkadaşlar balataları değiştirmem gerektiğinde hangisini almalıyım organik mi metalik mi metalikler benim için daha iyi ama disk uyarmı bilmiyorum.
  3. thewisshin

İnternetten alacağım bisikleti kendim kursam garanti dışı kalır mı?

yapmasında problem yok zaten eski bisikletimi ben kendim hallederdim o işleri ancak şimdi sıfır alacağım ve sıfır bisikletlerde ilk bikaç ay ücretsiz bakım var diye biliyorum ve garanti dışı kalırmı onu bilmiyorum diğer bisikletim ikinci eldi hiç bilmiyorum
  4. thewisshin

ön teker gidon boğazı falan sökük geliyor sadece normal bir bisiklet kutudan nasıl çıkıyorsa
  5. thewisshin

internetten bisan mtx 7300 almayı düşünüyorum ve bisiklet gelince ben kendim kursam garanti dışı kalır mı yoksa servise mi götürmem gerekiyor? bide ilk bakımlar için ne yapmalıyım bilmiyorum neler yapmam gerekli?
  6. thewisshin

Bisan MTX7300 mü daha mantıklı yoksa Kron XC150 mi?

maşa konusunda bir fikriniz var mı acaba?
  7. thewisshin

bisiklet toplamak uzun zaman istiyor ve taksitle alacağım bisan daha mı mantıklı yani
  8. thewisshin

İki bisiklette kafa kafaya aktarıcılar frenler falan aynı ancak maşa ve göbek farkları var fiyatlarıda aynı hangisi almam daha mantıklı olur? İkiside 2024 model. Benim için önemli olan maşa sağlamlığı zoom mu daha iyi yoksa mozo mu bilemedim biliyorum ikiside giriş seviye ancak aralarından...
  9. thewisshin

ddr3 ram overclock nasıl yapabilirim

Anakartım Asus H61M K ve bir tane 8gb corsair büyük soğutuculu birtanede 8gb kingston fury mavi ramim var. Bu ramlar 1600mhz ve biosta dolaşırken oc kısmında 2000 küsür mhz ye kadar seçenek vardı bu ramlari nasıl azda olsa mesela 1800 mhz çalıştırabilirim? Daha doğrusu böyle bi oc yapmam mümkün mü?
  10. thewisshin

Çözüldü✓ ekran kartı boşta 28w kullanıyor

bugün termal macun değiştirdim tam yükte derece yaklaşık 5-6 derece farketti ancak boşta yine aynı derece
  11. thewisshin

oyunlarda hiç aşırı ısı veya yüksek fan devri sıkıntısı yaşamadım ondan dolayı tam kuruduğunu düşünmüyorum birazdaha böyle kullanacağım sanırım 1724458937 volt değerine nereden bakacağım bilmiyorum
  12. thewisshin

elimde arctic mx4 var termal bakım yapsam tahmini kaç derece fark eder
  13. thewisshin

msi armor rx570 4gb
  14. thewisshin

bi bakıvereyim
  15. thewisshin

ortalama 20 watt deniyor ancak benim kartım 28-30 var nerdeyse 10w daha fazla 1724458127 arkadaşımın kartının boşta daha düşük w olduğu için soruyorum
  16. thewisshin

opera gx kullanıyorum aynı ayar var mıdır
  17. thewisshin

ama oyunlardada yüksek olmaz mıydı fan devri ortalama değerlerde rahatsız etmiyor bile değiştirmeyi düşünmemiştim
  18. thewisshin

eski ekran kartımı düzenli yapardım ancak bu ekran kartı doom eternel gibi oyunda maks 73-74 derece bence termal durumu iyi hiç açmadım 1724457865 o da oyunlara girince hemen hemen aynı fps yi alıyor onun işlemcisi birazdaha eski ben bi tık fazla alıyorum
  19. thewisshin

normal kullanırken hep 7-8w
  20. thewisshin

dediğim gibi arkadaşımdaki sapphire 7 watta kadar gözümün önünde düştü ondan merak ettim 1724457617 oyunlarda ortalama 73 derece ve kasam eski casper kasalarından sadece 9cm egzoz fanı var 1724457643 boşta fazla güç tüketiyor o yüzden sıcaklık gereksiz fazla
Top Bottom