Arama sonuçları: *

1. M

discord tuş ataması yaptıktan sonra belli bir ssüre sonra kendi kendine siliyor

discord tuş ataması yaptıktan sonra belli bir ssüre sonra kendi kendine siliyor ve gözükmüyor yukarıda yazdığı gibi çözümü bilen varmıdır
  2. M

Wallpaper engine pc başlarken arayüzü açılıyor ve bu düzelmiyor

ne yaparsam yapayim araştırdım bak ettim silip tekrar yükledim c den d ye d den c ye tekrar kurdum ama nafile sürekli bu şekilde başlıyor pc açılınca wallpaper engine arkadaşımda da var fakat onda böyle bişi olmuyor arayüz açılmadan başlıyor
  3. M

Darboğazdan dolayı ekran kartında dalgalanma olur mu ?

arkadaşlar sakin görsel olarak değil :D mesesla pubg oynuyorum ekran kartı kullanıma baktıgımda dalgalı cpu kullanıma baktıgımda dümzdüz güzel gidiyo ama ekran kartı öyle değil bende bunun darboğazdan dolayımı oldugunu merak ettim normal olarak ryzen 3 2200g rx 580 darboğaz yapıyor
  4. M

Darboğazdan dolayı ekran kartında dalgalanma olur mu ?

ryzen 3 2200g işlemcim var rx 580 ekran kartım var anakart msi a320m a pro ekran kartı yük altındayken dalgalanma oluyo darboğazdan dolayımı oluyor ?
  5. M

Yaşadığım bu darboğaz mıdır ?

işlemci yenilesem çözülür mü mesela r5 3600 falan ?
  6. M

Yaşadığım bu darboğaz mıdır ?

ryzen 3 2200g Rx580 8gb 2x8 3200mhz ram double channel anakart msi a320m a pro bu darboğaz mıdır neden böyle kulllanımıda fazla neden böyle oluyor ? CPU kullanımı 55 gözüküyor ama arasıra %85 lere 90 lara çıkıyor problem nedir arkadaşlar yeni işlemci falan mı lazımdır ? 1677781019
  7. M

işlemcim aşırı ısınıyor

işlemcim ryzen 3 2200g 3.50 ghz 4mb 4 core ekran kartım rx 580 8 gb gddr 5 16 gb ram 3200mhz xpg anakartım ise msi a320m a pro işlemcim çok ısınıyo suanda bunu yazarken bile ryzen masterda 66 65 derece diyor işlemcim ekran kartını besleyemiyormu ? görev yöneticisinde işlemcimi %86...
  8. M

PUBG'de Gerekenden Daha Düşük Performans Alıyorum

65 75 arası 1677617322 bir test gördüm adam ryzen3 3300x ve rx560 ile 100 civarı fps alıyor buna dayanarak darboğaz olduğunu düşünüyorum ryzen 3 3300x alırsam düzebilme ihtimalı nedir ?
  9. M

PUBG'de Gerekenden Daha Düşük Performans Alıyorum

bende rx 580 sapphire 8 gb gddr5 versiyonu ve 2x8 xpg 3000mhz ram Msı A320 m a pro anakart ryzen 3 2200g işlemci var soruna gelirsek PUBG de istedeğim performansı alamıyorum internette bakıyorum insanlar benim sistemimle ultrada 80 - 60 fps alıyor ben alamıyorum arasıra drop yiyorum GPU...
  10. M

Sisteme uygun işlemci bulamıyorum

öncelikle Msi a320m a pro anakartım var xpg 2x16 ram 3200 mhz ekran kartım rx580 8 gb sapphire işlemcim ise ryzen 3 2200g şimdi diyeceksiniz bu işlemci bu ekran kartını beslemez diye haklısınız bunu bende geç öğrendim şimdi size sorum bu ekran kartını besleyecek en iyi RYZEN 3...
  11. M

Çözüldü✓ Nvidia mı AMD ektan kartı mı almayım?

benim terchimi gtx 950 yönünde
Geri