Arama sonuçları: *

1. S

İNTERNETİM 16 MEGABİT AMA 16 KİLOBİTTEN DAHA FAZLA KULLANAMIYORUM

Bulunduğum ilçede çevre yolunun dibinde oturuyorum desteklememe gibi bir imkan yok 55 megabite kadar destekliyo altyapı onda sorun yok
  2. S

İNTERNETİM 16 MEGABİT AMA 16 KİLOBİTTEN DAHA FAZLA KULLANAMIYORUM

dostlarım öncelikler bilgisayarım (laptop) 2011 bir bilgisayar . bu sebebi es geçerek sizden yardım talep ediyorum internet sağlayıcım ttnet 16 megabit paket kullanıyorum ama steamde oyun güncelerken bişeyler indirirken sitelere girerken herzaman yavaş bir şekilde işlem devam ediyor bulunmakta...
  3. S

MAX 19 K BÜTÇE İLE EN FP SİSTEM BİLEŞENLERİ

19 k kasa bütçem var bütçenin hepsini kullanarak bütün oyunları 1080p full ayarlar 120 fps üzeri oynatabilecek sistem toplamak veya 2. el almak istiyorum biri yol gösterebilirmi ?
  4. S

HANGİ SİSTEMİ ALIRSAM DAHA DÜŞÜK FİYATA DAHA YÜKSEK PERFORMANS ALIRIM

Herkese merhaba, öncelikle zorlasam 19 bin liraya çıkarabileceğim bir bütçem var . ve ben düşündümki 19 bin verip alacağım sıfır hazır sistem veya benim toplayacağım sistem hem daha parahlı olur hemde 2. ele kıyasla aynı parçaları alabildiğimde ortaya en az 3-4 bin liralık fiyat farkı çıkıyor...
  5. S

Valorant indirme neden yavaş ?

hacı senin daşşan kaç kilo , Allah razı olsun ya
  6. S

R5 3600 için F/P ekran kartı önerisi

hocam intel işlemci kullanmak istemiyorum nesil değiştirceğim zaman anakartıda değiştirkmek istemiyom
  7. S

Ama maalsef rx 6600 şu an en ucuz 7700 lira bandında dolaşıyo
  8. S

Merhabalar ben bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bütçem sınırlı . ve bu yüzden eski neslin güçlü parçalarını kullanarak bir sistem hazırlamayı düşünüyorum işlemcimi seçtim, R5 3600 olacak ama 3600'ün hem besleyebileceği güçte hemde çoğu yeni nesil oyunu full ayarlarda ekrankartının...
Top Bottom