Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Acer 515-58-72FA arka kapak açılınca garanti dışı kalır mı ?

Arkadaşlar merhaba Acer 515-58-72FA notebooku satın aldım. Teknik servisiyle görüştüğümde arka kapağı açıp yükseltme yapmam durumunda ürünün garanti dışı kalacağını söylediler. İnternette araştırdığımda böyle bir şeyin söz konusu olmayacağını söyleyen yazılar gördüm. Bilgisi olan var mı ?
  2. B

Yardım Acer 515-58-72FA ram upgrade sonrası kitlenme donma

Selam Dostlar yakın zamanda acer 515-58-72fa marka notebook satın aldım. Crucial ram satın alıp yükseltme yapayım dedim. Yükseltmeden sonra sistem kendini defalarca kitledi. Uyumsuz ram seçmişim anlaşılan. Sistemim için uygun ram tavsiyesi yapar mısınız. Sistemin kendi Ramı sk Hynix piyasada...
  3. B

Çözüldü✓ 25k civarı laptop önerileri

Dostlar merhaba oyun ağırlıklı bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum yardımcı olur musunuz ??
  4. B

Çözüldü✓ Videolar çamur gibi gözüküyor.

2 yıldır kullanıyorum. Gerçekten alışabileceğimi hiç sanmıyorum. Valla kaliteli monitör kullanmak önemliymiş ben onu anladım. Fırsatını bulduğum ilk an değiştiriceğim.
  5. B

Cevabın için teşekkürler ustam. Parlaklığı sona aldım lakin bir şey değişmedi.
  6. B

Arkadaşlar monitörüm LG UltraGear 24GL650-B . Oyun oynarken çok fazla renk bozulması olmasa da video izlerken acayip rahatsız edici oluyor. Görselde göründüğü gibi kötü gözüküyor. Tüm TN panellerde böyle mi oluyor ? Yoksa yazılımsal bir sorun mu var bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Görüntüler...
Top Bottom