Arama sonuçları: *

1. T

Kablosuz Klavye Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba kablosuz klavye ve mouse almak istiyorum. Bütçem 10k önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. T

Bilgisayarım oyun oynarken bir süre sonra kitleniyor.

Arkadaşlar son güncellemeyi yazıyorum. Aynı hatayı yaşayanlar için faydalı olur. HDD çıkarttıktan 1 gün sonra yine kilitlenmeler başladı. Sonra olay görüntüleyicisi service control manager hataları felan filan onları çözdüm onlarda işe yaramadı. Intel 200s boost ayarıni yaptım oda ise yaramadı...
  3. T

Arkadaşlar son bilgi olarak ekliyorum. Artık yeni anakartlara HDD takınca uyumsuzluk ve performans sorunu çıkartıyor. Benim 2 harddiskkimde sağlam ama yeni sistemde sorun çıkarttı.
  4. T

Hocam hallettim. Hddlerden birisi arızalıymis sorun yok gibi gözüküyor ama sıkıntıliymis hallettim. Sanada zamanıni ayırıp baktığın için çok ama çok teşekkür ediyorum.
  5. T

Hocam denedim yine yaptı HDD leri söktüm şimdi deneyeceğim yoksa dikey ekran kartınin riser kablosunda markasi deepcool kasasının içinden çıkan
  6. T

Hocam baktım ssdyi ekran kartının arkasına takmışım çıkarttığımda o kişinin metali aşırı sıcaktı yani ekran kartının arkası zaten SSD terleme yapmış şuan yerini değiştirdim. İnşaallah ssdye bir şey olmamıştır. Şimdi kontrol edeceğim
  7. T

Hocam 3saniye basılı tutunca kapanıyor ama tek basinca kapanmıyor. 1757094046 Birde ekran kartı anakarta diket ekran kartı tutucusu ile bağlı
  8. T

Hocam tekrar yaptı bu oyunun ilk dakikalarında yaptı
  9. T

Şuan A1 b1 taktım deniyorum
  10. T

Tekrar kendine kitledi. Ramlari silip tekrar yerleştireceğim a2 B2 yeni yoksa A1 B1 mi hangisinie yerleştireyim
  11. T

Kitapçığında dual ram için a2 B2 diye biliyorum. Çıkardığımda ramlari şirketlerini bır bezle sileyim
  12. T

Bazen 7009 7000 service manager diyor. Fişini çektiğim için kernel power 41 diyor öyle değişiyor. Hepsine baktım hiçbiri çözüm olmadı 1757091597 Ramlari defaulta alıp deneyim. Sorun olursa bu yöntemi denerim
  13. T

Tamamdır hocam o zaman fabrik ayarlarında bir deneyim 4800mhz de ramler a2 ve B2 slotunda sonra değiştiririm A1 B1 olarak
  14. T

Şunu da söyleyeyim: bilgisayarda her testi yaptım. Sıcaklık olarak gpu benmarc çalıştırdım hiçbir sıkıntı olmadı. Occt testindede öyle memtest86 da öyle.
  15. T

Fabrika ayarları 4800mhz geliyor ben xmp ile 7600 yaptım. 7600 ile de memtest86 yi hatasız geçti. 1757091086 Hocam başka seçenek kalmıyor. Kasanın kapatma tuşuna 3 saniye basıyorum onu bile yapmıyor.
  16. T

Sistemim: Asus ROG strix z890-e Pny rtx 5080 Gskill Trident z5 7600mhz 2*16 GB ram Corsair rm1200x shift edition Samsung 990 pro 2tb Arctic liquid freezer 3 420mm 500 GB HDD 1 tb HDD Deepcool ch780
  17. T

Bilgisayarim oyunun ya başında ya ortasında ya da sonunda kendini kitliyor. Fişini çekmek zorunda kalıyorum. Kapatma tusu felan filan hiçbir şey çalışmıyor. Windowsta kitleniyor. Çözümü var mı? Bilgisayari daha yeni aldım.
  18. T

Klayve + Mouse + kulaklık önerisi

Şimdi baktım da çoğunda rgb yok. Bir zamanlar örnek veriyim razer battle bundle , steelseries glow up bundle ve MSI vigor g30 combo setleri vardı. Şu an bu setleri bulmak zor MSI vigor g30 combo seti hariç. Bu setler gibi olursa iyi olur ama yok gibi gözüküyor.
  19. T

Klayve + Mouse + kulaklık önerisi

Selamün Aleyküm Arkadaşlar. Klavye , mouse ve kulaklık alacağım. Bütçem sınırsız. Alacağım klavye , mouse ve kulaklık aynı marka olursa güzel olur. Üst seviye olsun. Gerisini size bırakıyorum.
  20. T

Bulamadığım 2D Strateji Oyunu

Selam aleyküm arkadaşlar. Benim hatırladığım kadarıyla 2016-2017 yılları arasında oynadığım bir strateji oyunu vardı. Oyun 2D ve bir kuleye benzer bir ev var. Ev katlı yaratıklar alt kattan gelerek yukarıya çıkmaya çalışıyor. Bizde o yaratıkları öldürmeye çalışıyoruz. Hatırladığım kadarıyla en...
Geri