Arama sonuçları: *

1. Z

Trendyol hazır sistem aldım

Kanka zoruna gitmesin ama PC çorap kokuyor 😂😂
  2. Z

Sistem F/P ürün mü ? - Tebilon

Arkadaşlar sistem fiyatına göre nasıl alınabilir mi ? Sistem Linki Yardımcı olabilir misiniz ?
  3. Z

Yardım Play Store indirme/güncelleme sorunu

Hocam merhabalar, Aynı sorunu dün bende almaya başladım telefonum xiaomi mi 11t cihaz wifi bağlı iken Google store dan yaptığım indirmeler ve güncellemeler saniyede 100 kb civarında lakin mobil veriye geçtiğimde indirme hızı gayet yüksek saniyede 10 20mb arası indiriyorum. Google play...
  4. Z

2025 yılı için yurtdışı cihazlarda IMEI yenilenmesi

Bugün itibariyle açıldı bende de SIM1
  5. Z

2025 yılı için yurtdışı cihazlarda IMEI yenilenmesi

Arkadaşlar merhaba; Bende yurtdışı xaomi marka cihaz kullanıyorum geçtiğimiz sene 8. ya da 9. Ayda sim1 ve sim2 şebekeler kapandı haliyle yılbaşına kadar çift telefon gezdim. 1 Ocak itibariyle günlük sadece sim1 e kart takıp kontrol ediyorum ama hala açılmamış. Sim2 denemek istemiyorum. Aynı...
  6. Z

Öneri 🔥Amd🔥Ekran Kartı Almayın🔥

Abi konuyu pek anlamadım ama yorumlara cok güldüm ya konuyu açan arkadaş Allah iyiliğini versin gerçekten 😂😂😂
  7. Z

Fp oyuncu monitörü tavsiyesi

Arkadaşlar araştırma yapıyorum ama karar veremiyorum 144 165 Hz veya üstü 27 inch curved ekran monitör istiyorum ama bulamıyorum ghosting olan modeller varmış ne alabilirim gerçek MS 1 olan ve ghosting olmayan monitör ne var markalar neler 5 6 bin bütce ile ne alınabilir yol yordam...
  8. Z

steam çöktü (düzeldi)

sanırım sorun global bende bağlanamıyorum ne zaman açılır steam bilen var mı ?
  9. Z

steam çöktü mü? yoksa başka bir durum mu?

bende de aynı problem var interneti açtım kapadım steamı açtım kapadım hatta pc yi yeniden başlattım ama bağlanmıyor steama neden olabilir ???
  10. Z

Yardım R5 5600 İÇİN EN İYİ F/P SOĞUTUCU

Alan oldumu takan vento kasaya sıgıyor mu kule tipi
  11. Z

Witcher 3 alınır mı?

Ben witcher serisi 1 2 denedim 4 5 er saat oynadım hiç sarmadı hatta gıcık oldum milletin öve öve bitiremediği oyun bu mu falan derken 3 e geçtim aman allahım oynayıs hikaye grafik cıgır açmıs cok sevdim dlc lerde oyun daha da zenginleşiyor tavsiye ederüm oyna özellikle 3. Seri 👌👌👌
  12. Z

Konuya hala gelen yok malesef 😔
  13. Z

Reis da c fp sistemi sen de mi aldın rez alayım da bende düşünüyorum soğutucu arkadasların önerisi olursa bende alabilirim abdullah hoca videoda ilerde 400 500 tl ye kule tipi alabilirsiniz diyordu
  14. Z

The Walking Dead nereden izleyebilirim?

Ben netflix üzerinden izledim tüm sezonlar mevcut kaçak siteler tat vermiyor zırt pırt reklam vs sen bilirsin ama o şekilde izleyeceksen dizipal izleyebilirsin
  15. Z

Kredi kartsız nakitsiz Taksitli sistem sahibi nasıl olunur

Yaş kaç kredi kartı çıkarma sansı var mı veya düşük faizli bankalardan ihtiyac kredisi basvurusu yapabiliyır mu ev kur vs cok pahalıya geliyor
  16. Z

Amd 5600 için soğutucu öneri

Paylaşırım ama biraz uzun sürer malum siparişten sonra deprem oldu sistem elimde ama acamadım daha bakalım biryere yerleşebilirsek deneriz nasip ☺
  17. Z

Anladım hocam sağolasın bende de r5 5600 var ama daha kullanamadım bakalım sıcaklık kaç olacak
  18. Z

Silikon derken? Termal macundan mı bahsediyosunuz
  19. Z

Öneri Tek Başima Oynayabi̇leceği̇m Oynadikça Geli̇şebi̇leceği̇m Oyun Öneri̇si̇

Farming sim. Baslayanilirsin güzel vakit geçiyor modlarla oyun baya zenginleşiyor.
Geri