Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayarımda durup dururken ekran donuyor

2 defa format attım kurdum farklı ssd ile de denedim baska ekran kartları ile denedim 0 ekran kartı aldım gxt 1660 psu 0 aldım 500w, ramleri de yeni aldım ikiside 1333mhz uyumsuz değiller farklı pclerde de denedim bu parçaları tıkır tıkır çalışıyor
  2. B

BİLGİSAYARIM TAMAMEN KİLİTLENİYOR

Power Supply: Game tech 500W 80+ Anakart : ECS H61H2-MV İşlemci: Intel Core i7-3770 3.40 GHz. Ekran kartı: GTX 1660 Super. RAM: 16 GB (2x8Dual) CL9 1333MHz DDR3. Depolama: Crucial 480 GB Arkadaşlar artık bu sorun yüzünden delirmek üzereyim masaüstünde veya açılışta...
  3. B

Ramleri tek tek denedim slotlarda ramler bozuk olabilir diye ram sipariş ettim taktım her yolu denedim ramler gözüküyor ve testlerde hiç sorun olmuyor. Bios sıfırladım bios bili takıp cıkardım statik elektrik olabilir diye onuda boşalttım ama yok yani yine donuyor. Anakart böyle bir hataya...
  4. B

O 1 saat boyunca prime 95 ile yüke tutulmuş hali normalde 35-40 dereceyi geçmiyor
  5. B

Power Supply: Game Tech 500w 80+Bronze Anakart : ECS H61H2-MV İşlemci: Intel i7 3770 Ram: Crucial 2x8 Dual 16 GB Ram 1333Mhz Ekran Kartı: GTX 1660 Super Depolama: Crucial 480 GB SSD Merhaba arkadaşlar bir sorunum var aylardır çözemiyorum işlemci ve anakart hariç tüm sistemi değiştirdim geri...
Top Bottom