Arama sonuçları: *

1. beratyoldasx7

Bu sistem alınır mı?

Sizce bu sistem mantıklı mı? PSU ve kasa thermalteke olarak değiştirilecek ve SSD 1TB yapılacak. Böyle 15.520 tutuyor. Alınır mı? Sistem: https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-msi-rtx3060-ventus-2x-msi-pro-h610m-e-crucial-500gb-ssd-16gb.html
  2. beratyoldasx7

Razer DeathAdder V2 Mini garanti

Hiç alışveriş yapmadım ordan. Araştırın siz en iyisi çünkü ne desem yalan olur.
  3. beratyoldasx7

Razer DeathAdder V2 Mini garanti

gamegaraj'dan almalıydınız. Şansınız varsa iade edin ve oradan alın.
  4. beratyoldasx7

4070 12GB sistemin fiyatı 59TL?

Aslında onu yazacaktım foruma biraz daha aşağı inince 59 TL gördüm..
  5. beratyoldasx7

Yani baya baya alanlar 59TL'ye hem 4070 hem de 5600 işlemcili dolu dolu sisteme sahip olabilecekler mi? :/
  6. beratyoldasx7

Arkadaşlar her cuma gaming gecesi takip eden biriyim şansa bugün bakamadım az önce baktığımda ise 4070 5600 sistemin 59 tl olduğunu gördüm. Yüksek ihtimal hata yaptılar veya sadece bende öyle gözüküyor. Siz de incehesap'a girip bakar mısınız sizde de öyle mi diye? Görseli aşağıya bırakıyorum...
  7. beratyoldasx7

Sizce Gelmiş Geçmiş En İyi Futbol Oyunu Nedir?

Döneminin en iyi oyunu olan PES 2013. Evet o yıl GTA V gibi bir dev oyun da yapıldı ama futbol oyunu olarak bakarsanız o döneme göre efsane grafiklere sahipti.
  8. beratyoldasx7

Yardım 800 TL KULAKLIK ÖNERİSİ (FPS )

Gamenote h2002d. Rampage ve gamepower'a bulaşmayın.
  9. beratyoldasx7

Çözüldü✓ 500-600 bandı f/p mouse ihtiyacı

Çok acı değil mi? :/
  10. beratyoldasx7

Bunu ben net bilemem hocam. Başka arkadaşlar size yardımcı olur belki çünkü hiç g102 kullanmadım ben.
  11. beratyoldasx7

Eliniz küçükse Razer Deathadder V2 Mini öneririm hocam. Küçük ve hafif bir mouse.
  12. beratyoldasx7

1000₺ bütçeli klavye önerisi

Arkadaşlar klavye için bütçem 1000₺. Forumlara bakıyorum ama ya eski forumlar oluyorlar ya da net cevaplar vermiyorlar. Mekanik, yarı mekanik, membran hiç fark etmez bu fiyata alabileceğim en iyi klavye nedir? (Bütçe max 1200'e çıkar.)
  13. beratyoldasx7

Çözüldü✓ Arkadaşlar bu Pc'yi almayı düşünüyorum sizce bu kasa nasıl ?

Gaminggentr sitesine bakın en uygun ve kaliteli hazır sistemler orda var. 3060 12gb'lık sistemi 15k'ya getirtebiliyorsunuz.
  14. beratyoldasx7

Yarın Futbol Turnuvamız Başlıyor

Evet, bugün yeni bir gün ve hem bizim sınıf hem de 11-A sınıfı elendi.. Geriye sadece 11-C, 11-H kaldı. Bizi 11-A elemedi bir de. İddialı olduğumuzu düşünüyordum ama penaltılarda 2 oyuncum penaltıyı kaçırdı. Seneye daha çok çalışmamız gerekecektir. Fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlarım...
  15. beratyoldasx7

F/P ekran kartı önerisi

Onlar çoğunlukla dolandırıcı olur hocam. O ekran kartını o fiyatta ya sorunlu alırsınız ya da direkt dolandırılırsınız. Güvenli olduğunu düşünüyorsanız buyrun tercih sizin. Ama benim tercihim almayın. Bir de FPS farkını öğrenmek için YouTube'a bakabilirsiniz ekran kartı farkları da var...
  16. beratyoldasx7

Teşekkürler hocam. Umarım kazanırız şampiyon olmayı çok istiyoruz bir de 9. sınıf olarak olursak okula damga vururuz resmen. Mesajınız için tekrardan teşekkür ederim.
  17. beratyoldasx7

İlk maçımızı aldık :)) 7-2 gibi ezici bir skorla hem de.
  18. beratyoldasx7

Hocam biz fen lisesi olduğumuz için medeni insanlar bunlar öyle yapmazlar bize :D Size de geçmiş olsun kwkskwkw
  19. beratyoldasx7

Hocam yarınki maç kolay 9-B ile yapacağız. 11-A ile yapacağımız maç final veya yarı final olacak büyük ihtimal 1684796496 :/
  20. beratyoldasx7

Dizi-Film Önerisi ??

Hocam Stranger Things de öneririm. Ve animasyon da olur diyorsanız arabalar serisine bakın nerdeyse her duyguyu yaşıyorsunuz dizide.
Geri