Arama sonuçları: *

1. E

Yardım İphone için usb bellek önerisi

Öncelikle merhaba, Ailemde pek çok kişi İphone 11 kullanıyor bu nedenle hepimizin girişi lightning, bu telefonlar için bi flash bellek almayı düşünüyorum. Hızlı aktarım yapabilmeli bütün fotoğraf ve videolarımızı yedekleyeceğiz. Girişi konusunda sorularım olacak ucu lightning olan bir bellek...
  2. E

Ryzen AI 9 HX 370 VS i7-13650HX mühendislik için hangisi ?

https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-a14-fa401wv-rg039-r-ai9-hx-370-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-14-dos-dizustu-bilgisayar-60982363?magaza=gamers-arena&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  3. E

İphone için kulaklık dönüştürücü aparat

Kablosuz kulaklığım var dongle ı type c telefonumda iphone 11 girişi type c çıkışı lightning olan bir dönüştürücüye ihtiyacım var bilgisi olan var mı? Pubg mobilede ses kasmak için kullanıcam ses ve mikrofon konusunda sıkıntı yaratmaması lazım.
  4. E

HyperX Cloud 3 telefon bağlama

Öncelikle merhaba, İnternette biraz araştırma yaptım sanırım hyper x cloud 3 wireless ı iphone a bağlayabiliyoruz bunun için usb c den lightninge olan bir dönüştürücüye ihtiyacım var internette genellike şarj amaçlı satılıyor bu ürünler amacımı karşılar mı kulaklığı bağlamam da sorun...
  5. E

30kya Hazır Sistem Önerisi

Öncelikle merhaba, 30k bütçem var çok üstüne çıkamam, amd ekran kartı olması tercihim rust valo dışında oyun oynamıyorum mantıklı sistem mi ? Önerdiğiniz farklı sistemler var mı? https://www.incehesap.com/neron-gold-hazir-sistem-fiyati-50710/
  6. E

Microsoft Giriş Sorunu

Öncelikle merhaba, bu ekranda durmadan çıkıyor giriş yapsam da yapmasamda çıkıyor sebebini bilmiyorum. Valorant oynuyorum ve düşük çözünürlük oynadığım için bu her çıktığında alt taba düşüyorum.
  7. E

HyperX Cloud III Wireless Ped Sorunu ve Ses Sorunu

Zamanla alışıyorsun beni tatmin etti eski kulaklığıma göre sesi bayağı bi azdı ama şimdi alıştım şuanda sağ kulaklığın boyunu ayarlama yeri gevşedi ve sağ kulaklık kısmı içine dışına hareket eden kısmı gıcırdama yapıyor garantiye yollayacağım.
  8. E

Passat B5 Aksesuar Önerisi

98 model kolçak olur kullanışlı ürünler olur linkleriyle beraber önerebilir misiniz ?
  9. E

4k Bütçe Enduro Motor Kask Önerisi

4k bütçem var enduro motor için kapalı bir kask önerisi istiyorum en makbulu nedir ?
  10. E

Arabaya Led Önerisii

Arabanın iç kısmında hatlara döşenecek led önerisi istiyorum aliexpresste felan güzel şeyler buldum ancak 200 liralık şeyi vergiyle 600e satıyorlar ve arabaya ondan ancak 5 adet felan yeter. Kaliteli fiyat performans led önerilerinizi bekliyorum.
  11. E

450SR FAR CAMI NERDEN BULURUM?

Bende biliyorum da maalesef bulamadım çıkma satan yok piyasadakilerde satılmış
  12. E

450SR FAR CAMI NERDEN BULURUM?

Çok araştırdım Ankara tarafında çıkma ön far veya çıkma ön far camı bulabileceğim bir yer var mı ?
  13. E

BMW E30 Modifiye Önerisi

o da var
  14. E

BMW E30 Modifiye Önerisi

m3 bodykit ve air var jant olarak rs2 var bbs benim istediğim böyle biraz daha çıtır arabaya tatlılık katacak iç olsun dış olsun fiyat performans şeyler
  15. E

BMW E30 Modifiye Önerisi

Böyle küçük ama etkili tatlılık katacak parçalar önerebilir misiniz?
  16. E

E30 Stop 3D modellemesi

Yazdım ama bulamadım bildiğiniz bu konularla ilgilenen bir yer varsa söylebilir misiniz?
  17. E

E30 Stop 3D modellemesi

3D baskı yapan bir tanıdığımız var fakat stopların 3D modellenmesi lazım bunu yaptırabileceğimiz yerler var mı nasıl olur nasıl yaparız ?
  18. E

Kablosuz kulaklık önerisi

sepette 500 indirimi var kalite olarak eleştiriyorsan bilemem beni tek rahatsın eden tarafı deri pedleri oldu onuda değiştirebiliyorsun zaten yinede senin kararın hocam
  19. E

Kablosuz kulaklık önerisi

Cloud 3 Wireless 4600 TL. Ben kullanıyorum memnunum sorun yaşamadım aynı yerden aldım çok olmadı.
Geri