Arama sonuçları: *

1. Erencn

Windows 10 pro açılmama sorunu

Badsector ile baktım her iki diskte de sorun yok gözüküyor.
  2. Erencn

Windows 10 pro açılmama sorunu

Windows 10 Pro kullanıyorum son bir aydır çözemediğim bir problem yaşıyorum. Bilgisayarı açma tuşuna bastım açılmadı tekrar bastım kasa açıldı ekran gelmedi kablolarına vs vaktım hepsi düzgün zaten önceki günü açılıyordu benden başka kullanan yok. BIOS pilini çıkardım taktım RAM'lar aynı şekilde...
  3. Erencn

Yardım Mimari çizim için laptop.

Merhabalar mimarlık çizimlerine uygun, ağır dosyaların aktarımında sorun çıkartmayacak. Zamanla ağır işlemeyecek laptop lazım bilgisi önerisi olan var mı ?
  4. Erencn

Anakart ve ekran kartı yükseltme önerisi

4070 hangi marka almalıyım MSI A550BN 550Watt sistemi kaldırır mı psu değişmeli miyim?
  5. Erencn

Link paylaşabilir misiniz benimle? Anakartım düşük kalır mı 5-6 senesi olması gerekiyor ve işlemcim ile darboğaz olur mu?
  6. Erencn

Asus b350m-k prime 20k ama daha düşük olursa tabii daha iyi olur
  7. Erencn

Merhaba, sistemimi güncelleyeceğim ve konu hakkında öneri ve bilgilerinizi, varsa eksiklerimi tamamlamanızı istiyorum. Ekran kartı olarak Sapphire RX 570 Nitro+4 GB var. İşlemcim de Ryzen 5 5600. Şimdi almak istediğim fakat arada kaldığım iki tane ekran kartı iki tane de anakart var, hangisini...
  8. Erencn

fpsim düştü ne yapmam gerekir?

bayağı 600 alıyordum
  9. Erencn

fpsim düştü ne yapmam gerekir?

asus b350m-k prime anakart sapphire rx570 ekran kartı 4gb 16 gb 3000 mhz ram ryzen 5 5600 işlemci valorantta 600 fps alırken şu sıralar 190 fps falan alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen
  10. Erencn

Yardım RX 570 Ekran Kartı Upgrade

Fps olarak ne görüyorsunuz acaba valorantta mesela?
  11. Erencn

Sağlamsa neden olmasın 1689845435 Monitörüm yeni ve 2k değil 1689845521 6700xt çok duyuyorum kronik sorunları var diyenlerde oluyor? Hangi oyun üzerinden örnek verebilirsin?
  12. Erencn

Asus b350m-k prime anakart Ryzen 5 5600 işlemci 2x8 3000mhz ram 500gb ssd Msı psu mag 550W Kullanıyorum ekran kartım sapphıre rx 570 nitro plus 4gb ekran kartımı ne ile değiştirebilirim?
  13. Erencn

Yardım Bilgisayar bileşenleri satacağım fiyatları ne olmalı?

Xpg gammıx D10 ddr4 3000 mhz cl16 ramx2 ViewSonic VA2261-2 60 hz 22’’ monitör Amd ryzen r3 2200g apu işlemci. Arkadaşlar elimde bu üç parça var bunları çok acilen satmam lazım hepsini sinerjiden almıştım fiziksel faturaları duruyor mu bilmiyorum ama elektronik faturalar duruyor garantileri yok...
  14. Erencn

Yardım Ramdeki Frekans Farkı Sorun Olurmu?

Ramlar hali hazırda kullandığım ram. Anakartı alıcam ama frekans farkını soruyorum. 1685721814 Anakartı alıcam
  15. Erencn

Yardım Ramdeki Frekans Farkı Sorun Olurmu?

Ramlar mevcut ramlar ankartı ekran kartı alacağım için almayı düşünüyorum mevcut anakartım şuan ki ekran kartını desteklemiyor. Frekans farkları sorun olur mu? https://www.epey.com/bellek-ram/xpg-gammix-d30-ax4u32008g16a-sr30.html...
  16. Erencn

Anakart kasaya sığar mı? Ram frekans hızı performans etkiler mi?

Ram frekanslarının düşük olması darboğaz vs yapar mı?
  17. Erencn

Anakart kasaya sığar mı? Ram frekans hızı performans etkiler mi?

Merhabalar sistemim aşağıdaki gibi; Anakart: https://www.epey.com/anakart/asus-prime-b365m-k.html İşlemci: https://www.epey.com/islemci/amd-ryzen-5-5600.html Ekran kartı: https://www.epey.com/ekran-karti/sapphire-nitroplus-radeon-rx-570-4gd5.html Ram...
  18. Erencn

R5 5600 VE VALORANT!!

hemen yapıyorum teşekkürler önerin için. Peki görüntü boyutu yöntemi ne olarak kalmalı letterbox mu bende doldur seçili?
  19. Erencn

R5 5600 VE VALORANT!!

format atalı ve yeni ssdi takalı 2 ay oluyor neredeyse ve ne zamandır pc başında değilim 1685621636 tam ekranda
  20. Erencn

R5 5600 VE VALORANT!!

teşekkür ediyorum umarım çözerim.
Geri