Arama sonuçları: *

1. yalnızArda

Kablolu mouse önerisi

Arkadaşlar iyi günler mouse günlük çok kullanıyorum yazılım öğrencisiyim Rust ve CS2'yi deli gibi oynuyorum hatta CS2'yi ciddiye alıyorum ondan mouse benim için önemli bir şey bütçe olarak düşük bir bütçem yok illa bir şey vermem gerekirse 6-7k ya kadar bütçem var en iyi kablolu mouse bildiğiniz...
  2. yalnızArda

Aradan sonra yazılıma nasıl başlanmalı?

senin attığın mı benim sana attıklarım mı ?
  3. yalnızArda

@man a man yani konsoldan sonra attığın linkedeki eğitimi alıp çalşmak daha iyi nesne tabanlı için çünkü nesne tabanlıya çalışmak istiyorum 1740035442 @man a man peki onlar tam ne anlatıyor bana sql diyor baktım ama veri tabanı diyor ? 1740035520 @man a man yani kısaca çok bilgim olmadığı için...
  4. yalnızArda

@man a man sence hangisinden başlayayım konsoldan sonra https://www.udemy.com/course/csharp-ile-adim-adim-katmanli-mimari/?couponCode=KEEPLEARNING https://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviye-csharp-programlama/ bide anlamadığım bişey var ikisi arasındaki fark ne ikinci koyduğum linkde...
  5. yalnızArda

evet mantıklı teşekkür ederim 1739906391 hmm mantıklı teşekkür ederim
  6. yalnızArda

peki dostum c# konsol çalışıyorum şuan bittikten sonra unity c# geçicem unityden önce çalışmam gereken başka bi konu varmı yoksa unityden sonramı gideyim c# da asp,nesne tabanlı vs onlarıda bilmek istiyorum sadece sıraya koyamıyorum
  7. yalnızArda

nasıl yani biraz daha açıklayabilirmisin ? 1739851599 c# konsole ve c# unity
  8. yalnızArda

Arkadaşlar iyi günler yazılıma 2023 yaz ayında başlamıştım ve güzel gidiyordu ve hayatımda ilk defa aşık olmuştum. kısa kesmek gerekirse iyi gitmedi ve 9-10 aylık bir depresyona girdim yazılım adına birçok şeyi unuttum. yine çok da kötü değilim ama ilk günkü bilgiye sahip değilim. ilk...
Top Bottom