Arama sonuçları: *

1. Sefa V.

4000 TL ve Altı Oyun için Kulaküstü Kablosuz kulaklık Önerisi

steelseries in kabloluları üzmez diye düşünüyorum ama yeni kulaklıkları nasıldır bilmiyorum. arctis 7 deneme fırsatım olmuştu ama. onlara bi bak derim novalara
  2. Sefa V.

Yardım HYPERX CLOUD 3 MÜ DAHA İYİ YOKSA RAZER BLACKSHARK V2 PRO MU

kankam v2 pro kullanıyorum 2023 versiyonunu. mikrofonu aşşırı iyi ona bir şey diyecek yoktur herhalde. oyunlarda da gayet iyi performans alıyorum ama müzik vs için tatmin eder mi bilmiyorum herkesin farklı o konudaki görüşü böyle her yerden bas vursun dışarıyı duymayım diyosan öyle bi kulaklık...
  3. Sefa V.

PS5 CFİ 2071 sorunlu mudur? Yeni modeli ne zaman çıkar?

Valla sağolasın hocam kafama takılıyordu. İyi oldu
  4. Sefa V.

Hocam PS5 in CFİ 10 serisinde akma oldu vs. falan sıkıntı yaşadı millet o yüzden hala böyle bir şey var mıdır diye merak ettim. Yazılımsal hatalar değilde fiziksel olarak hatalar var mı? Araştırırken kaçmış olabilir gözümden o yüzden.
  5. Sefa V.

PS5 pro almayı düşünüyorum ancak ilk sürüm diye bildiğim cfi2071 sıkıntı yaşatır mı? Yeni sürümleri ne zaman çıkıyor?
  6. Sefa V.

BU kasada hdd ler nereye takılıyor ?

bak hocam orda hyperx in ssd si var hdd de aynı yere takılıyor.
  7. Sefa V.

6-7 kiloluk kedi ne kadar mama yer?

Hocam yaş mamanın fazlası kedilerde diş taşına neden olur. O yüzden kuru mama öneririm. Mamayı ucuza getiricem diye daha büyük masrafa girersin haberin olsun. Royal canin sterilised 37 kullan çok iyi mama tavsiye ederim. 1707650913 Royal canin Hairball da alabilirsin kedinin cinsini yeni gördüm.
  8. Sefa V.

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 pro 2023 sesi çok düşük neden?

Sağolun hocam yardımız için. Gidip tekrar denemek lazım o zaman.
  9. Sefa V.

kablolu kablosuz çok farkeder mi bilemedim hocam ama uygulamadan sanırım gerçekten. Siz direkt uygulamayı indirip kullanmaya başladınız değil mi?
  10. Sefa V.

Hocam kulaklığın kullanımını biliyorum sorun orda değildi. Bilgisayardan, oyun içinden, youtubedan, kulaklık üzerinden her şeyi fulledim. Dediğim gibi airpods un yarısı kadar geliyordu ses.
  11. Sefa V.

Almak istediğim bir kulaklıktı MediaMarkt ta deneme fırsatım oldu. iphone a Bluetoothla bağladım denedim önce, sesin az olmasının telefondan kaynaklı olduğunu düşündüm. USB dongleını ordaki bir gaming laptopa takıp denedim casper yada asustu tam hatırlamıyorum. Büyük hayal kırıklığına uğradım...
  12. Sefa V.

Askere gideceğim zaman işten ayrıldığımda ihbar süresi oluyor mu?

valla hocam ben de aynı kafadayım o yüzden merak ettim internette bi hukuk bürosunun sitesinde şöyle bir şey buldum ama ; "Kural olarak işten ayrılan işçi (haklı nedenle fesih haricinde) çalışma süresine göre iki ila sekiz haftalık ihbar sürelerine uymak suretiyle işten ayrılabilmektedir. Ancak...
  13. Sefa V.

Askere gideceğim zaman işten ayrıldığımda ihbar süresi oluyor mu?

Mayıs celbine başvuru yaptım ancak 3 mayısta açıklanıyor. 16 mayıs teslim olma tarihi gözüküyor msb nin sitesinde. iş yerimde de 8-9 aydır çalıştığımdan 28 gün ihbar sürem var. Askere gideceğim için bu 28 günlük ihbar süresini yinede tamamlamam lazım mı? yoksa askere gideceğim için istisnai bir...
  14. Sefa V.

win11 yüklesem nolur?

performans yükseltmesi için değilde hocam önümüzdeki sene win10 desteği 2025 in sonlarında desteği kesecek ya. Bilgisayarı yeğenime vermeyi düşünüyorum. o yüzden verdiğimde güncel kalsın istiyorum o yüzden.
  15. Sefa V.

win11 yüklesem nolur?

arkadaşlar elimde https://www.epey.com/laptop/asus-x542ur-gq276.html bu laptoptan var. Kendim 8 gb ram daha ekledim 12 ye çıkardım. TPM 2.0 sürümü de var. ancak 8.nesil işlemci olmadığı için win11 e uygun değil. Kendim bu yükseltmeyi yapsam sorun yaşar mıyım?
  16. Sefa V.

Subay olarak askere gitmek??

Çok sağolun hocam yardımınız için teşekkür ederim
  17. Sefa V.

benim de mühendis arkadaşlarımın hepsi başvurdu ve subay gitti hocam ilk defa senden duydum bu kadar düşük oran :D . çıkmayanlar bedelliye çevirebildi mi peki hocam? odaklanmamız gereken orası :D
  18. Sefa V.

katını kazandırmaz neredeyse denk geliyorda farklı bir durum var hocam o yüzden subaylık yapmak istiyorum.
  19. Sefa V.

ben de böyle okudum bir kaç yerden de hocam. Emin olamadım. Sanırım bir iki haftası oluyor dimi ? öğrenebilir misin hocam? önemli bir durum benim için 1705085119 hocam çalıştığım için 6 ayı boş geçirmek istemiyorum. o yüzden subay gitmek istiyorum. Sonrası içinde bir kaç kariyer planım var...
  20. Sefa V.

Askerlik şubesine gidip soracaktım ancak haftaiçi çalıştığımdan gidemedim. Biraz da elektrik elektronik mühendisi olmanın rahatlığıyla çıkar diye düşünüyorum. Arkadaş denemiş mi bedelliye çevirmeyi?
Geri