Arama sonuçları: *

1. W

3D Yazıcı Önerisi Fiyat performans

Başlangıç için en uygun fiyata alabileceğim en fiyat performans 3D yazıcı nedir
  2. W

steam guard aktifleştiremiyorum

açıklama yapmama rağmen ve düzeltilmesine rağmen bunu yazıyorsun .
  3. W

konu seçimi yapmadım sıcak fırsata mı gelmiş hemen düzeltiyorum
  4. W

Merhabalar steam guardım olan cihazımı sattığım için yeni cihazdan steama giriş yapıp steam guardı aktifleştirmeye çalıştım fakat olmadı tüm cihazlardan yetkiyi kaldır dedim tekrar denedim yine olmadı en son steam guardı sadece email üzerinden al yaptım tekrar denedim ama sürekli burda takılıyor...
  5. W

Amazon prime day son anda aldığım ürünün ödemesi onaylanmıyor

indirimler bitmeden 5 dk önce verdiğim siparişin ödemesini yapamıyorum siparişi iptal ederler mi yoksa düzelir mi neden oluyor
  6. W

Amazon Ödeme Yapılmıyor

bende yapamadım saat 12 olmadan son siparişimi verdim fakat ödemeyi almadı şuanda ödeyemiyorum ne yapmamız lazım acaba siparişi iptal mi edecekler
  7. W

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

max 500tl tavsiye ettiğiniz mouse varmı
  8. W

Kulak üstü kulaklık önerisi

Teşekkür ederim rampage ürünlerine çok yanaşmak istemiyorum ama onerdiginiz kulaklığa bakacağım bide İncehesap gaming gecesinde bloodynin kulaklığı var o da güzel duruyor
  9. W

Kullandınız mı ses kalitesi nasıl
  10. W

Maks 750 TL ye kadar önereceğiniz kulaklıklar nelerdir Oyun ağırlıklı.
  11. W

Online sınavlar için kamera önerisi

teşekkür ederim krallar
  12. W

Online sınavlar için kamera önerisi

Merhabalar online sınavlar için kamera lazım sadece sınavda kamera açmalık ne alabilirim 100tllikleri alsam iş görür mü 1681907858 https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-full-hd-pc-kamera/?utm_source=akakce&utm_medium=dcpc&utm_campaign=akakce&v=1.48.4
  13. W

gencergaming iade işlemi

154167152 ve 967520562
  14. W

Yardım Da yeni sistem ryzen 5 5600 soğutucu önerisi

ID-Cooling SE-214-XT
  15. W

gencergaming iade işlemi

@GENCERGAMİNG
  16. W

gencergaming iade işlemi

Merhabalar Gencer gamingden 04/02/2023 tarihinde iki adet mouse aldım sonradan siparişleri iptal ettim iptal etmeme rağmen bugün konrtol ettim iade yapılmamış arayarak ulaşmaya çalıştım fakat telefonlarıma yanıt alamadım bende son çare olarak buraya yazmak istedim
Geri