Arama sonuçları: *

1. D

Öneri Hangi SSD'yi tavsiye edersiniz?

Çok teşekkür ederim hepinize. Zaten model olarak Kioxia'nın 2 modeli ve Samsung'u biliyordum ancak kullanıcı tavsiyesi olması daha iyi oldu karar verme açısından.
  2. D

Öneri Hangi SSD'yi tavsiye edersiniz?

Herkese merhabalar. Sistemimde KC3000 1TB ssd mevcut ancak yetmediği için 2TB daha almayı düşünüyorum. Anakartım B550 Pro VDH ikinci SSD için kafamda şu şekilde (DRAM olduğu için) 6 tane SSD var; Kioxia Exceria G2, Kioxia Exceria Plus, Corsair Force MP510, HP EX950 M.2, Netac NV7000 SSD, Samsung...
  3. D

Yardım 200-250 TL mousepad önerisi

Valla hocam aslına bakarsanız bir şey almadan kullanmayı düşünüyordum da bu sefer mouse yıpranmasın diye düşündüm idareten bir şey alayım dedim.
  4. D

Fronx hocamın bahsettiklerinden buldum bu bütçede iş görür umarım tabi.
  5. D

Büyük boy olursa kaliteli ne önerirsiniz hocam?
  6. D

Hayırlı günler cümleten. @FronX ve @tamer oyunda hocalarımında da tavsiyesiyle Endgame Gear XM1R almış bulunmaktayım. Bu mouseu almışken bir de sıkıntı yaşamayım diye mousepad alayım dedim. Sadece mouse için olacak şekilde 40*35 veya 45*40 cm civarlarında bu fiyat bandında önereceğiniz mousepad...
  7. D

Yardım Endgame Gear XM1R kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

Teşekkür ederim yine de tavsiyeniz için hocam, hayırlı geceler.
  8. D

DA V2 X Hyperspeed ve Basilisk V3 deneme imkanım oldu da mouseların tarzı itibariyle alışık olmadığım için pek içime sinmedi hocam. Bu sefer alırım alışamam sıkıntı yaşamayım dedim. Aksine bahsettiğim gibi Vİper ise ilk denediğim anda hissiyatı çok iyiydi. Yani açıkçası alışamamaktan endişe...
  9. D

Bayağı netsiniz sanırım seçim konusunda :) kullanıyor musunuz acaba renk olarak normal siyahı satışta yok sanırım.
  10. D

Tam bir sonuç çıkmadığı için açıkçası üçü dışında tam isimlendiremedim ancak muhtemelen dediğiniz gibi çünkü claw kadar agresif durmuyor parmaklarım. Peki sizce XM1R mı daha mantıklı olur Viper 8Khz mi? Açıkçası XM1R çok beğenildiği için hatta kablolu en iyi mouse falan dendiği için almışken en...
  11. D

Valla hocam elimdeki mouse ile pek faydalı olacağını düşünmediğim için o şekilde ifade etmiştim. Örnek karşılaştırma fotoğraflarındaki Palm tutuşta parmakların bir tık geri çekilmiş hali ile claw tutuşta bir tık mouseun ilerisinden kullanılan hali gibi desem çok karışık mı olur. O fotoğrafı...
  12. D

Rtings'de XM1R incelemesinden Palm tutuş fotoğrafı bu şekilde, dahası ilginç olan küçük elden büyük ele her el için uygun demişler. Aksine Claw için küçük ellere uygun değil demişler. Kafamı bu karıştırdı diyebilirim.
  13. D

Yok hocam yine mouse avuç içi olarak kullanacağım ama sadece eğer boyut olarak küçük gelme durumu olursa, yani eğer boyut kaynaklıysa palm kullanamamak, o zaman parmaklarımı hafif geriden veya dikerek kullanabilir miyim diye düşündüm.
  14. D

Hocam bir de şey sorabilir miyim XM1R için, tam olarak claw değil de palmda parmakları biraz daha dikerek kullanılabilir mi mouse onu düşündüm de.
  15. D

Benim elimde büyük değil aslına bakarsanız ama denediğim mouselar sanırım palm tuttuğum için genellikle küçük geliyor gibi hissettim hep. Logitech mouselarından denediklerimde hep kaba geldi elime daha sade bir şey istediğim için sanırım pek de seçenek kalmıyor zaten. Steelserieslerde çok...
  16. D

Elinizin boyutları nedir hocam acaba? Sanırım yapısı dolayısıyla mini de fena hissettirmedi ama dediğim gibi bir zaman sonra sıkıntı yaşamak istemem alıp da. Viper ise dediğim gibi çok iyi bir his veriyor palm tutuşta da. Ondan dolayı biraz düşündürdü XM1R ile ilgili yorumlar yoksa almayı...
  17. D

Merhabalar arkadaşlar. Mouse arayışındayım ve son olarak iki mouse arasında kaldım. Endgame Gear XM1R almayı düşünüyordum büyük oranda ama gerek TR forumlarında gerekse Reddit üzerinde yabancıların paylaşımlarında palm için pek iyi olmadığını söyleyenler olmuş. Palm şeklinde kullanan var mıdır...
  18. D

Yardım Redragon K509 veya Shiva512 kullananlar bakabilir mi?

Herkese hayırlı akşamlar. 1000 TL civarına kadar klavye ararken daha uyguna bunlar denk geldi. 900 civarında Razer Ornata ya da Cynosa serilerinden klavyelerde vardı ancak aralarında çok fazla kalite farkı yoksa o kadar çıkmayı düşünmüyorum. Ses ve kullanımı açısından hoşuma gitmediği için...
Geri