Arama sonuçları: *

1. K

Windows bootloopa girdi

Hitmanpro antivirüs
  2. K

Windows bootloopa girdi

Bilgisayarda C'de gizli klasörün içinde autoit isminde program gördüm. Ben yüklemediğimi bildiğim için virüs olduğundan şüphelendim. İnternette bir sitenin yönergelerini izledim. En son Hitman ile taradım Pc'yi sonra Adwcleaner'ı açtım okumadan hepsine tamam dedim. Tarayıcıyı kapattı tarayıcıyı...
  3. K

10.000TL'ye Geliştirilmelik f/p yüksek fps veren Apu sistem tavsiyesi veriyorum.

Bu arada şunu da ekleyeyim bu işlemci 2749 tl ve 2653 tl lik gt 1030 performansını karşılıyor ve işlemci soğutucu termal macun üstünde. Yani bence mantıksız değil gt 1030 alıp hem en az 5000 tl işlemci ve ekran kartına harcamak yerine 3200g almak neden mantıksız olsun. Sırf eski diye 5600g...
  4. K

Çözüldü✓ redragon K512 vs hyperx alloy core

Baktım biraz makrolar engel oluyor alışması zor diyorlar onu gözden çıkardım yay sorunuyla beraber galiba hyperx alacağım bilek desteği bir tek biraz etkiliyor ve manyetikti ama yapacak bir şey yok.
  5. K

Çözüldü✓ redragon K512 vs hyperx alloy core

Çok kararsız kaldım bu ikisi arasında. Sessiz bir klavye istediğim ve ses açma kısmanın ayrı olmasını önemsediğim için bu ikisi arasında kaldım. Redragon klavye'de manyetik ayarlanabilir bilek desteği, kabloda kendinden cır cırtlı kablo toplayıcı ve 6 adet de makro var. Hyperx suya karşı...
  6. K

10.000TL'ye Geliştirilmelik f/p yüksek fps veren Apu sistem tavsiyesi veriyorum.

vaat etiği hızları sağlamıyor ömrü az dram yok board çöp yazılım yok sağlığınıda göremiyorsun kullandığı board da çöp net bozulacaktır paran boşa gider zaten kingston a2000 şuan alınabilir bu fiyatlarda en güvenli m2 ssd diğerlerinin hepsi sorunlu eğer paran yetmezse samsung 870 evo sata...
  7. K

O m2 ssd yi bi araşttırın derim şuan şakasını yapıyoruz onun. 1693162846 2.el konusunda dediğim gibi her yerde yok ve nasıl güveneceksiniz sonuçta satıcının bildiği ve sizin bilmediğiniz net bir şey vardır iyi araştırılırsa ve yakınsa tabi alınır zaten hazır sistemlere ve2.el sistemlere lafım...
  8. K

Evet çoğunuz diyecek bu fiyata hazır sistem bulunur ikinci el alınır ama herkes de bu imkanları bulamıyor. İkinci el bilgisayar parçalarının bazıları herkesin yaşadığı yerlerde bulunmuyor ve hazır sistemler de çok çabuk tükeniyor. Buradaki parçalar geleceğe yönelik ilerde parçaları rahatlıkla...
  9. K

Sadece csgo'da düşük fps alıyorum

laptop olsa ısıdan derdim benim laptopda 30 40 bazen 15 bile oluyor benim intel ve yeni gelen driver'dan denetim masası kalkıp store'a gelmiş 3d ayarlar vs hepsi gitmiş senin amd olduğu için şanslısın amd'nin 3d ayarlarına bi bak derim zaten internette var nasıl yapıldığı olmazsa cs yi bi...
  10. K

Sadece csgo'da düşük fps alıyorum

ısıya bak bi fazlaysa termal macun değişme zamanı gelmiş olabilir
  11. K

Çözüldü✓ F/P mesh ya da iyi soğuyan modern temperli camlı bilgisayar kasası önerisi

o kasa vardı ama stok bitti bütçeyi artırmak zorunda kaldım bitfenix nova mesh se tg düşünüyorum ve evet onlarda fan toz filtresi yoktu bu yüzden hem kontolcüsü var diye.
  12. K

PowerBoost ve rampage gibi markaların güç kaynaklarını savunmak

Eski konu ama artık bitmeli bu muhabbet. Abdullah hocam son video'da f/p sisteme Rampage koyarak noktayı koydu. Gerçi P.h. de Powerboost almıştı f/p sistemde. İlla patlar endişesi olanlar akım korumalı priz kullansın diyorum ve alınır iki markada. Ama Frisby ve diğer markası duyulmamış...
  13. K

shazam chrome eklentisi çalışmıyor

Shazam chrome eklentisini kurdum youtube'dan şarkıyı açıyorum ama eklentiye bastığımda ses gidiyor ve şarkı çalmıyor alternatif eklentilerde de denedim aynı sorun herkesde çalışıyor ama bende çalışmıyor.
  14. K

Çözüldü✓ 10100f ile uyumlu f/p ekran kartı

0 aşırı pahalı en az bilinen markalar 3000 den başlıyor bütçe artıramam çünkü bu artmış haliç. Normalde top 5500'dü msi mag force m100a için 7500 çıkardım yani bütçe baya kısıtlı en fazla rx 570 alabilirim 2.el tabi rx 580 2.elde daha ucuz bulursam da kaçırmam.
  15. K

Gerçekten 2.el almazsam kurtarmıyor ssd alamıyorum o zaman bütçe max 7000 en iyisi 2.el almak param güvende ile alırım teşekürler.
  16. K

Çözüldü✓ Rufus flash belleğimi görmüyor(diğer yazdırma programı da hata veriyor)

Daha önce birçok kez Rufusta flash belleğe yazdırdım ve oluyordu ama yeni sürümü yükledim ve flashım listede yok ve görünmüyor. Cmd den biçimlendirdim yine kurdum yine görmedi fat32 vs denedim olmuyor. En son ventoyu buldum ventoy flashı biçimlendirdi flash dosya vs. atılıyor flasha yani bozuk...
  17. K

windows gezgini soldaki /d kısayolunu silme

usb flash belleğimin üstüne sağ tık yapıp taşınabilir aygıt olarak aç dedim ama bu bilgisayar sekmesine sabitlendi ve kalkmıyor ne yapmalıyım
  18. K

gt 1030 alabilirim yada 2.el rx 570 var onu alabilirim
  19. K

0 f/p güncel oyunları açan (gow da normal kalite de 60 fps yeterli) bir ekran kartı alıyorum. 2.el olmaz çünkü burda piyasası yok erkan kartı vs. kargo da riskli o yüzden tercih etmedim. Amd ile aram yok o yüzden soryorum yoksa bilgim var yani bu konularda en az sizin kadar. Mümkünse trendyolda...
Geri