Arama sonuçları: *

1. F

Telefonumun kurulumunu tamamlayamıyorum

evet çok sinir bozucu bide kaçak cihazsa çok kafa yoruyor 1767895769 şuan tekrardan hard reset atıyorum bu sefer wifi hiç kurmadan devam edebilirsem öyle yapıcam umarım olur bu eski cihazlarda artık çok oluyormuş 1767896176 bunun bu kadar kolay olması sinirimi bozdu şuan
  2. F

frp kilidi hesap eklemediğim için açılmıyor bu yüzden twrp bile kuramıyorum
  3. F

cihazı en son kullanalı 5 ay oldu cihazı açtım ama sürekli reboot atıyordu bende çözemedim açılmadı mecbur hard reset attım giremeyince bu sefer odinden stock rom kurdum aynısı oldu dedim bu da olmuyo belki bölgeden kaynaklıdır ispanya romu kurdum yine aynı sonuç 3 hesap denedim hepsi aynı hiç...
  4. F

deminden beri deniyorum olmuyor ana ekrana atabilceğim bir seçenek yok
  5. F

selamlar öncelikle telefonum samsung j7 pro biraz eski ama yedek olarak kullanıyodum en son bırakırken sıfırlayıp bıraktım hesap kuruyorum ama en sonda google asistan bu cihazda kullanılamaz şeklinde bir uyarı veriyor başka bir hesap giriyorum yine ayrı mesaj ana telefonum şuan tamirde ve bu...
  6. F

Instagram Hesabıma birisi girmeye çalışıyor

Hesabıma girmeye çalışan kişinin kim olduğunu bilemiyorum yardımcı olabilecek var mı giriş yapmaya çalışan telefonun modelini öğrensem yeter link falan gönderiyo instagram üzerinden sürekli kod gönderiyor
  7. F

Poco x7 pro ya hyper OS 3 eu rom nerden bulabilirim?

Cihazıma yakın zamanda yeni güncelleme geldi ama bu global sürümden hiç memnun değilim çoğu özellik yok ve reklamlarla dolu cihaz Mediatek işlemcili olduğu için eu rom bulamıyorum yardımcı olabilecek varsa memnun olurum
  8. F

Post logo type nedir

Laptop um da bios a girdim ve advanced sekmesinde post logo type diye bir seçenek var bu nedir birisi aydınlatabilir mi beni
  9. F

Telefon kapanıp açılınca sinyal gidiyor

Tek çözüm server kayıtlı yaptırmak yani
  10. F

Hocam o zaman bu bu telefona özel bir sorun bende anahtarlığı a taktım bi tane acaba eu tom atttırsam düzelirmi bu telefonda kronik bir sorun o zaman
  11. F

Bu cihazla ilgili bir sorun olabilirmi ki bu
  12. F

Senin cihazda mı aynı
  13. F

Şimdi baktım 1. IMEI kayıtlı olmayan IMEI yazıyor 2.si Samsung S4 ün bir modeli var ithalat yoluyla kaydedilen IMEI yazıyor telefon dirençli değil eminim
  14. F

Telefoncu hyper OS 3 geldiği zaman rom atarım yeniden dedi beni bekletiyo IMEI den olabilirmi dedim olmayabilir dedi ya hiç bişey bilmiyo ya da doğru söylüyor bilmiyorum güncelleme den sonra mı oldu bilmiyorum ilk kapatıp açmada oldu bu sorun bozulduğunu farkedene kadar 2 defa güncelledim hiç...
  15. F

Dirençli değil diye biliyorum
  16. F

Yeni bir telefon aldım poco x7 pro telefon kaçak yani global telefonun şarjı bittiğinde ya da normal bir şekilde kapattığım veya yeniden başlattığım zaman telefon açılınca simi okuyor ama sinyal gidiyo sim i 2. Yuvadan(farklı IMEI in olduğu) çıkarıp 1. Yuvaya(kendi IMEI siz) takınca düzeliyor...
  17. F

iphone 7 açılmıyor recovery moduna girmiyor

telefonda gezinirken dondu ve kapandı sonra geri açıldı ama elma logosunda kaldı ne dfu moduna giriyor nede kurtarma modu açılıyor ses kısma ile güç tuşuna aynı anda basıyorum 5 sn sonra ekran gidiyo 2sn sonra geri elma yazısına geliyo beklersem tamamen kapanıyo ama yine açılmıyo yardım edin...
  18. F

buzzerPin' was not declared in this scope hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz?

#define echoPin 6 #define trigPin 7 #define buzzerPİn 8 int maximumRange = 50; int minimumRange = 0; void setup() { pinMode(trigPin, OUTPUT); pinMode(echoPin, INPUT); pinMode(buzzerPin, OUTPUT); } void loop() { int olcum = mesafe(maximumrange, minimumRange)...
  19. F

ssd vermesi gereken hızları vermiyor

sata 3 den yükseği varmı 1679071299 sata 3 6 gb/s diyor 1679072533 kimse cevap vermiyor
  20. F

ssd vermesi gereken hızları vermiyor

5 ay önce aldığım apacer phanter AS340 240 gb ssd vermesi gereken okuma yazma değerlerini vermiyor sitesinde 550mb okuma 520 mb yazma vermesi lazım ama çok düşük aşağıya değerleri bırakıyorum. laptopum 11 yıllık acaba o etki etmiş olabilirmi ?
Geri