Arama sonuçları: *

1. Max Goatstappen

74.000 TL'ye Bu full beyaz sistem alınır mı?

Dostum bu nasıl bir sistem böyle? Aşırı saçma birbiriyle alakasız parçalar ITX anakart MTX kasa sırf beyaz diye 9060xt sisteme 75bin neresinden tutsam elimde kalıyor. Ramlerin bu kadar pahalı olduğu bir dönemde 75.000TL'lik bütçeyi sırf beyaz olacak diye çar çur etmenin bir mantığı yok. Siyah ve...
  2. Max Goatstappen

Oyun odaklı wireless kulaklık önerisi bütçe 7k

Tavsiyem Steelseries Arctis Nova 5 Wireless. Kendim de kullanıyorum şarj süresi aşırı iyi
  3. Max Goatstappen

Yardım Arctic Freezer III Pro 360 çok sesli

bildiğin uçak kalkış sesi ya. fan eğrisinde derecelere göre kullanım oranları var onları düşürdüm. sorun çözüldü. aslında bir sorun değil aşırı güçlü fanlar ve doğal olarak ses yapıyor rpm hızını düşürmelisin
  4. Max Goatstappen

🔥İndirim Macbook M4 16 Ram 10 cpu 8 gpu peşin fiyatına 9 Taksit

hocam troy apple yetkili satıcısı 2.000TL daha ucuza satıyor. hemde aynı taksit avantajı ile https://www.trendyol.com/apple/13-macbook-air-apple-m4-chip-with-10-core-cpu-and-8-core-gpu-16gb-256gb-ssd-gece-yarisi-p-904728371?boutiqueId=61&merchantId=107032&filterOverPriceListings=false&sav=true
  5. Max Goatstappen

KARNE SİSTEMLERİ GELDİ VATAN

5070ti olan gayet iyi fiyat bu arada
  6. Max Goatstappen

Yardım Reverse kasa fanı cfm absürtlüğü

Reverse fan estetik için değil fan yönü içindir. Kasanın alt tarafına reverse takman gerekiyor ki dışardan hava alsın. Reverse fan demek ters bıçaklı fan demek.
  7. Max Goatstappen

5k kablosuz kulak üstü mikrofonlu kulaklık önerisi

Steelseries Arctis Nova 5 al geç dostum bütçeni biraz daha arttırabilirsen eğer.
  8. Max Goatstappen

Bu kasa alınabilir mi bu fiyat ?

Hayır sakın bunu alma o nasıl fiyatmış öyle 5060ti
  9. Max Goatstappen

ARGB ve FAN HUB Önerisi

Öneri için teşekkür ederim. Aldım bile :)
  10. Max Goatstappen

ARGB ve FAN HUB Önerisi

şöyle 8-9-10 portlu yok mu hacı
  11. Max Goatstappen

ARGB ve FAN HUB Önerisi

Kasama yeni fan aldım. ARGB Fan hub önerisi yapar mısınız
  12. Max Goatstappen

360mm Beyaz Sıvı Soğutma Önerisi

Şöyle ki önce gerekliliği belirle ki sonra biz sana öneride bulunalım. Fiyat/Performans mı? Kalite/Fiyat/Performans mı? Arada dağlar kadar fark yok. Arctic kendini kanıtlamış bir marka. İşin sonunda ikisi de sıvı soğutma evet ama parça kalitesi pompa kalitesi hava basınç değerleri vs. vs...
  13. Max Goatstappen

Gerek var mı yok mu onu sen belirleyeceksin dostum. Ben kendim de kullanıyorum ve aşırı memnunum. Farklı konulara da yazdım burda sana da yazayım %10 - %20 kullanımda işlemci boşta 40 derece oyuna giriyorum 57 derece 60 derece. Dikkat et sadece %10-%20 arası kullanımdayken bu şekilde. 1766661521...
  14. Max Goatstappen

bunu alıyosun ve keyfine bakıyosun kanki https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLWDJS8S?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  15. Max Goatstappen

Hangi interneti almalıyım?

Türk telekom fiber kullanıyorum 1Gbit. Yani 1 gün bile sorun yaşamadım. Bölge bölge değişiyor galiba.
  16. Max Goatstappen

80-90 K Aralığında bi sistem toplamayı düşünüyorum parça önerisine ihtiyacım var

Anakart : https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-x870-aorus-elite-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html İşlemci : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJML6LQZ?tag=akakceprime-21&psc=1 PSU ...
  17. Max Goatstappen

Beyaz akvaryum kasa önerisi

Bildiğim kadarıyla tamamen segment farkı gibi düşünebiliriz. B850 D segment bir passat ise X870 E segment bir makam aracı gibi. Daha fazla VRM daha fazla Gen5 SSD yuvası vs. vs.
  18. Max Goatstappen

Beyaz akvaryum kasa önerisi

Dostum merhaba, Kasa : NZXT H9 Flow Anakart : Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 ICE bu modellerde karar kıldım ve aldım sistem çalışıyor :)
  19. Max Goatstappen

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 6.410,00TL

Müthiş bir sıvı soğutma arctic. İlk bağlantıyı yaptığınızda ayarsız geliyor tabi fan sesi de yüksek. Fan eğrisinden düşürmeniz lazım 70 derecede kullanıma kadar %10la kullanıyorum sıvı soğutmayı bana mısın demiyor. Şu ana kadar da 70 dereceyi geçmedi. Çok büyük tavsiye ederim bu arada
  20. Max Goatstappen

Vatan bu sistem alınır mı ???

Bence alınmaz. Yılbaşı indirimlerini takip et. Donanımarşivi instagram hesabında story de güzel sistemler var bir bak daha ucuza kapatırsın. Bu nasıl bir fiyat böyle
Geri