Arama sonuçları: *

1. İ

Gıbırnet internet nasıldır?

Altyapım iyi,fiber destekleyen bir yerdeyim. Fiber kullanlarda değerler nasıl merak etmiştim.
  2. İ

Gıbırnet internet nasıldır?

Merhabalar. Ping sorunları dolayısıyla Gıbırnet'e geçmek istiyorum. Aranızda kullanan var mı, eğer varsa CS:GO ve Battlefield 1'de verdiği Ping değerlerini yazabilir mi?
  3. İ

İNCEHESAP Nasıldır?

Ben kendilerinden ram aldım. Güvenilir 2 gün içerisinde geldi.
  4. İ

Brawl stars ta karakter açma.

Elmas karşılığı alabilirsin dükkana ara sıra karakterler düşer. Veya kutulardan çıkar. Çıkma oranını takip edebilirsin loot hakkında bilgi verir. Nasıl bakacağını anlatayım dükkan a gir . Oradan kaynaklar a tıkla büyük kutunun üstüne bas orada i var ona bas oranların yazar.
  5. İ

Rx 580'e 500W PSU Yeter mi?

https://tr.msi.com/power-supply-calculator Buradan hesaplayabilirsin kaç watt kullanman gerektiğini. Marka olarak FSP veya Cooler Master öneririm.
  6. İ

Mouse de dpı nedır?

DPI değerin arttıkça fare duyarlılığı ve hassasiyeti artıyor.
  7. İ

CSGO seçkin hesap yükseltmesi

Arkadaşlar size bir öneri seçkin olmadan rekabetçi ve yoldaş girilmez. Hızlıca seçkin olmak için silah yarışı oynayın. Hem hızlı bitiyor hem de kolay ve iyi xp veriyor.
  8. İ

Beyler bu pc yi alıcam yanına max 1500 tl vatandan monitör öneriri misiniz

C24G1 veya XG2405. Eğer kavisli istiyor isen C24G1 al. Düz istiyorsan XG2405 al.
  9. İ

Wireless adaptörü evde 2. Katta işe yarar mı

Ethernet kablosu daha iyidir. Ama fazla oyun oynamıyorsan wireless de sıkıntı çıkarmayacaktır. Çok oyun oynuyor isen kesinlikle ethernet kablosu ile bağlan.
  10. İ

CSGO seçkin hesap yükseltmesi

Hayır. Sadece rütben sıfırlanır,Seçkin 1 kere olunur ve geri alınmaz.
  11. İ

Yardım 2 MONİTÖR ARASINDA KALDIM HELP!

Edit işleri ile uğraşıyorum demişssin görmedim kusura bakma. O zaman 2.yi al bence.
  12. İ

Yardım 2 MONİTÖR ARASINDA KALDIM HELP!

Oyun içinse tabii ki Acer'i tercih etmelisin 75Hz 1 Ms olması ve IPS panele sahıp olması çok iyi.Ancak özel indirim günlerini bekleyip 144Hz alırsan daha iyi olur.
  13. İ

Radeon Rx580 nasıl?

GTX 1060 in alternatif olarak AMD kartıdır. Gayet iyidir, soğutması güzel bir model almaya özen gösteriniz.
  14. İ

Playstation 5 vs Xbox Series X

Xbox un grafikleri benim daha çok hoşuma gidiyor. Detay olarak PS'i beğeniyorum. Ama ps5 çıkmadan kıyas yapamayız.
  15. İ

CS:Go için hangi internet sağlayıcısini tavsiye edersiniz?

Evet arkadaşlar türknet altyapım bu.Almali mıyım?
  16. İ

Superonline Fiber kullanan arkadaşlar var ise yazabilirler mi ping değerlerini?
  17. İ

Superonline'de fiber altyapım bulunmakta. Türk Telekom'da Hipernet. Türknet'de 35mbps paketi altyapıları var arkadaşlar.
  18. İ

Bütçe olarak aylık 100 TL ye kadar çıkma imkanim var. Antalya da oturuyorum.
  19. İ

Şu anda kullandığım internette CS:GO'da büyük ping yükselmeleri oluyor anlık 2000 pinglere çıkma durumu oluyor. Sizce 50-60 ping içinde hangi internet alayım?
Geri