Arama sonuçları: *

1. C

Wraith Phantom White klavyeye keycaps önerisi

öneri için teşekkür ederim bir kaç yerde bende gördüm gerçekten şeffaf olanlar baya iyi farklı renk seçenekleri olsa görüntü açısından daha da iyi olabilirmiş
  2. C

elimde kullanıyorum
  3. C

her keycaps oluyo mu şimdi bizim bu klavyeler yüzde 75 ya onun için farklı mı aratmam lazım
  4. C

evet evet güzel, daha adam akıllı kullanmadım parmak izi falan oluyo mu bir de beyaz kiri gösteriyor da çok problemi var mı Not: evet biliyorum beyaz bir şey kullanmak zor ama çok şık duruyor masamda :D 1770811346 Sevgililer gününe özel stok yenilemişler ama türkçe klavyenin stoğu yoktu sanırım
  5. C

Dostlar selamlar yeni klavye aldım https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis?srsltid=AfmBOoptGKHUweIE2boEVzwsCTzaeWjB_eZgFa15S9HVtO1KGkGd-oBm&variant=49844038893761 Bu klavyeye uygun keycapsler varsa paylaşırsanız sevinirim çok anlamıyorum keycaps...
  6. C

Çözüldü✓ Monster Laptop alınır mı?

Bende kullandım monster ama millattan önceki bi model vardı elimde 1050 ekran kartı i5 7500 HQ işlemcili bi modeldi abra a5 12.1.1 mi öyle bir şeydi. Şu anki modelleri ile kıyaslamak saçma olur ama malzeme kalitesi ve destek sürecini deneyimlemiş biri olarak anlatabilirim. Malzemesi bence de...
  7. C

PC Uyumlu Gamepad Önerisi 3.000 TL Civarı

ATK Battle Axe Pro dün ulaştı elime, daha önce adam akıllı bir gamepadim olmamıştı dandik dundik gamepad alıp geçiyodum haliyle 2-3 aya da bozuluyodu, ps4 kolunun çakması var onu kullandım 300 tl ye almıştım fena değildi ama tabi o da gitti bir kaç aya ardından biraz nostajik yapısı olduğu için...
  8. C

Roth Aura Oyuncu Koltuğu İnceleme - İLK

gıcırdama vardı ama yağlayınca düzeldi onun dışında sol kolçak gevşekti onu da kolçağı sökerek içindeki vidayı sıkarak hallettim, kısacası halledilmeyecek bir sıkıntılar oluşmadı ki bunlar da gayet normal diye düşnüüyorum. başka uygun fiyatlı koltuk ben göremedim diğer fonksiyonları da katıyorum...
  9. C

Öneri Bilgisayar Masası Önerisi

ben 150 uzunluk 70 genişlik 70-75 ayarlanabilir yükseklikte masa yaptırdım 3500 verdim ve istediğim malzemeleri kullandırttım renginden masa ayaklarına kadar
  10. C

Öneri Bilgisayar Masası Önerisi

Masa almak bence tuzlu, tanıdık bir mobilyacı varsa ona yaptır. Ben öyle yaptım
  11. C

Fc 26 sorunlu mu pc için?

Bende de bir sıkıntı yok ya ne UT de ne de kariyerde sistem özelliklerinden falan olabilir mi acaba sisteminiz nedir
  12. C

Araştırdığım için atk axe proyu anlatayım diğer söylediğin modeli ben bilmiyorum bilen biri anlatırsa daha iyi olu. Öncelikle bnce fiyat açısından uygun bununla birlikte tuşların mekanik olması ,ölü noktayı program üzerinden ayarlayabilmen ( ölü noktası yok denecek kadar az ) , tetik tuşlarının...
  13. C

https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu?variant=49399969054913 yakın zamanda ben bunu alacağım tavsiye ederim ( pro olanı )
  14. C

Çözüldü✓ Hangisini alayım (klavye) ?

Çok teşekkür ederim zahmet edip açıkladığın için. Dikkate alacağım
  15. C

Bir de şey sorayım V2 çıkmış galiba arada ne fark var biliyor musun
  16. C

Hocam benim de hoşuma gidiyor aslında dediğim gibi ama o kadar para verceksem de kablosuzda olmasını istiyorum böyle arada derede kalıyor insan :D Bütün ekipmanlarım kablosuz buna alışınca kablolu görmek istemiyosun
  17. C

İnternet sağlayıcı önerisi

Bende baktım fiyatlara yükselmiş her şey benimde bir araştırma yapmam lazm :D
  18. C

İnternet sağlayıcı önerisi

Kablonet kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta yeni modem çıkartmışlardı bi ara aradım benim modemi de değiştirebilir miyiz diye tabi hemen yardımcı olalım diyip aynı fiyata ( kiralama bedeli ) modemi değiştirmişlerdi. Tv içinde kablotv kullanıyorum benim için iyi oluyor...
  19. C

Roth Aura Oyuncu Koltuğu İnceleme - İLK

Sitedeki gibi geldi bir eksiği yok ben eron modelini aldım linkini de bırakayım şuraya https://rofth.com/rofth-eron-balance-series-storm-grey-comfort-oyuncu-koltugu 1758960366 En başta sert ve yeni üretildiği için kokusu var sorduğumda bu koku ne diye ürünler gönderilmeden tiner ile...
  20. C

Bütçeye uygun monitör tavsiyesi

çok iyimiş de ben 27 inç kullanıyorum bi anda 24e düşersem çok küçük gelir aynı zamanda masamda büyük benim ama tavsiyen için teşekkür ederim not ettim
Geri