Arama sonuçları: *

1. S

League of Legends lobi hatası

Selam arkadaşlar ciddi bir problem var. Geçen gün özel oyuna katıldım zeynepp oyunu diye gruba girdiğim günden beri gruptan çıkamıyorum. oyunu kapatsam da lolü komple silsem de lobiden bir türlü çıkamadım. başka hesaba girdiğimde çok rahat oynuyabiliyorum ama o lobiye girdiğimden beri sadece o...
  2. S

Yardım Valorant, Lole giremiyorum

W11 pro 23H2
  3. S

Yardım Valorant, Lole giremiyorum

Durduk yere bir anda lol ve valorant clientine giremez oldum. Pc yi aç kapa yaptığımda 4 5 deneme sonrasında bir şekilde girebiliyorum oyuna lakin oyun bitince client donup kapanıyor. Anlayamadığım şekilde. Yardımcı olur musunuz napmam lazım bilmiyorum. 1734966690 Sistemim Msi RTX4060 Tİ Ryzen...
  4. S

Bim den Prozone interkom aldım Garantiye yollayamıyorım

Wp iletişim hattı var orayla irtibat kurup yolluyorsun kod veriyorlar sana
  5. S

🔥İndirim Slazenger Ürünlerin çoğu indirimli

Hocam 1 ayakkabı 1 bot aldım ayakkabılarda da aynı sıkıntı var mı? Varsa iptale çekeyim
  6. S

Fp ın üstündedir hocam ayakkabı olarak özellikle kullanan arkadaşlar varsa daha detaylı bilgi verebilir
  7. S

https://www.slazenger.com.tr/ Ayakkabılar sweetshirtler vs birçok ürün indirimde bakmaya değer bence. 2 ayakkabı 1 sweetshirt sipariş verdim. İhtiyacı olan yararlansın diye atayim dedim.
  8. S

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu 474TL 🔥

509 dan aldım iade edip De 479 dan mı alsam karar veremedim 🤣
  9. S

❌İndirim Bitti! ŞAKA MI BU? 913 ₺ - FSP HYDRO M PRO 800W - 80+Bronze PSU

Bana da atar mısın hocam sana zahmet
  10. S

🔥İndirim Pensan 8'li Tükenmez Kalem 39 TL 🔥

Eyv Brom sipariş geçtim iş görür
  11. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 soğutucu önerisi ?

Kanka pek inanamadım valla
  12. S

Argb lisi ile 200 tl oynuyor almaya değer mi brom ona göre direk sipariş geçicem
  13. S

Stok fanda 70 75 leri görüyor işlemcim pc yi alalı 4 ay oldu. Kaliteli bir soğutucu önerebilir misiniz fiyat performans. Bütçe max 2.5k olacak şekilde yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden
  14. S

Yeni modem aldım İnternet yok gözüküyor.

Kurulumu da yaptım ama yok gözüküyor kablolar sağlam test ettim İp resetleme gibi bir şey yapılıyormuş galiba eski modem üzerinden tam anlayamadım youtube videolarında felan öyle bir şeylerden bahsediliyor. Ama nasıl olduğunu bilmiyorum
  15. S

Yeni modem aldım İnternet yok gözüküyor.

Vodafone h300s modemim arızalandı. WiFi sürekli gidip geliyordu. Tp link AX1800 modemi aldım taktım ama bağlantı yok gözüküyor. Napmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  16. S

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX 4050 21.999 TL

4 5 ay önce fiyatı emsallerine göre uygun diye 26k ya almıştım. Bu fiyat bedava kaçırmayın
  17. S

ps5 slim modeli aldım oyunları daha ucuza alma imkanı var mıdır ?

Bilmiyorum ki hocam bakmadım açıkçası
  18. S

ps5 slim modeli aldım oyunları daha ucuza alma imkanı var mıdır ?

fifa 23 2900 Tl daha uygun yollu nasıl alabilirim bilen yardımcı olabilir mi
  19. S

🔥İndirim 2x Rüzgar Enerjisi ile Çalışan Led Far Lambası 129 TL

Hocam ürün geldikten sonra incelemesini atabilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum
  20. S

Annemin Banka Borcu Bana Kalır Mı?

Evet öyle zaten brom 1713197414 Sigorta muhabbetine bi araştır hatta şöyle bir bilgi vereyim. 2005 li yıllarda dayımın 2 bakkalı vardı iflas etti. Bankadan kredi çektiler başka bi akrabamızın üstüne borç bitmeye yakın kredi çektikleri kişi vefat etti. Banka yatırılan tüm parayı iade etti. Çok...
Geri