Arama sonuçları: *

1. S

ATK sky f1 extreme mousem çalışmıyor

atk sky f1extreme mousem a yazılım güncellemesi yaparken dondu uygulamayı kapatınca mousem çalışmamaa başladı tekrar güncellenmiyor da ne yapmam lazım.
  2. S

İntel arc 750 valorant açmıyor

Merhaba arkadaşlar, arkadaşım yeni PC topladı ve içinde ekran kartı olarak Intel Arc 750 var ve Valorant giriş ekranında kalıyor, donuyor ve sonra siyah ekrana atıyor. PC daha bugün aldı ve çözümünü bir türlü bulamıyoruz yardımcı olursanız çok seviniriz. Diğer oyunlarda bir sıkıntı olmuyor...
  3. S

Rampage Parvus Gta V için home tuşu

yok olmuyo
  4. S

Rampage Parvus Gta V için home tuşu

Merhaba arkadaşlar ben minimal yani 61 tuşlu bir klavye aldım ve Gta V için home tuşu kullanmam lazım ama 6 tuşlu olduğu için home tuşu yok fn fonksiyonlarını denedim ama açılmıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
  5. S

tlauncher Minecraft.

Tlauncher da arkadaşlarla bi server kurduk 1.16.5 relase kullanıyodum böyle sorun çıkınca 1.16.5 optifine yi kullanmaya başladım ama düzelmedi
  6. S

tlauncher Minecraft.

yapacakları sanmıyorum ama servere başkaları girebilirmi listede arkadaşlar haricinde kimse görünmüyor
  7. S

tlauncher Minecraft.

kanka şöyle diyim internetim türkcell 100mgbt ve üstelik pc min yanında olmasına rağmen birde ethernet ile bağlı ve büyü için xp kastığımız için arkadaşlar yapmaz taaa havaya ışınlanıyorum ve bende çok küçük laglar haricinde hiç lag olmadı 1677260281 kanka en son ışınlandığımda küçük bi yerden...
  8. S

tlauncher Minecraft.

evet ama arkadaşlar öyle bişey yapmadıkları söylüyorlar ve tp haricinde hileler kapalı onlarada öykle bşy olmuyor
  9. S

tlauncher Minecraft.

beyler ben tlauncher de minecraft oynarken durduk yere bi anda havaya ışınlanıyorum aşşa düşüyoum ve ölüyor googlede böyle bi hata da yok ne yapmam lazım neden oluyor bu acab bilginiz varmı ?
Geri