Arama sonuçları: *

1. meet aktaş

18 yaş altı konaklama

hocam 7 yıllık arkadaşım bodrumda okuyor yurtta kalıyor evet kız fakat çok yakın arkadaşız kardeş gibiyiz yani düşündüğünüz şey değil
  2. meet aktaş

18 yaş altı konaklama

merhabalar, özelsektörde çalışıyorum okulum açıklisede 1 haftalık izine çıktım 1 haftalığına arkadaşımın yanına bodruma gitmek istiyorum. 18 yaş altı olduğum için otel vs kabul etmez nası bir şey yapabilirim öneriniz var mı? 1738351903 18 olmama 4 ay var
  3. meet aktaş

ps3 4.81 kırılır mı?

4. meet aktaş

ps3 4.81 kırılır mı?

instagram veya discord var mı nasıl kıracğaım ?
  5. meet aktaş

ps3 4.81 kırılır mı?

ps3 4.81 var elimde kırmak istiyorum fakat hiçbiryerde bulamadım kırılır mı?
  6. meet aktaş

sistemim ne kadar eder

3060ti 5600 16gb ram ne kadar eder 1.5 yıldır kullanıyorum, satıp motor almayı düşünüyorum.
  7. meet aktaş

türknete geçilir mi?

5 yıldır türkcell superonline kullanıyorum memnunum ama ta ki şu 2 ay öncesine kadar internet gidiyor 1 gün sonra tekrar geliyor sürekli böyle devam etti sonra ki ay gitti bir ay boyunca sürekli ertelendik ve neden 1.5 aydır internetimiz olmadığını sorduğumuzda geçiştirildik ve aboneliği...
  8. meet aktaş

zotac rtx 3060 ti bu kadar ayrılması normal mi?

arası çok ayrılmış gibi geldi
  9. meet aktaş

zotac rtx 3060 ti bu kadar ayrılması normal mi?

böyle olması normal mi
  10. meet aktaş

Çözüldü✓ yeni aldığım hazır sistemde ekran kartını montajlayamıyorum

taktım vidaladım fakat bu ne anlamadım yapamadım burayı
  11. meet aktaş

Çözüldü✓ yeni aldığım hazır sistemde ekran kartını montajlayamıyorum

hazır sistem aldım bugun elime ulaştı ekran kartını taktım fakat kasaya bağlayamadım nasıl bağlarım iyi forumlar
  12. meet aktaş

acil yardım arkadaşlar

hazır sistem aldım bugun elime ulaştı ekran kartını taktım fakat kasaya bağlayamadım nasıl bağlarım iyi forumlar
Geri