Arama sonuçları: *

1. JoseMarden

7 aylık fitness vücut değişimi

Spor candır ya. Hiç gelişmesem bile basmaya devam 1710452571 Haklısınız çok zor kilo alan biriyim kaloriyi kapatmak için mecbur yemeye başladım.
  2. JoseMarden

Beslenme iyi bence genel olarak 300- 400 gram arası karbonhidrat 90 100 gram protein alıyorum günlük. Bunları da pirinç, makarna, yulaf, tavuk göğsü, cici bebe gibi besinlerden sağlıyorum. Uyuku da gece 2 gibi biraz geç ama günlük 9 saat civarı uyuyorum. 1710452430 Protein çok sıkıntı butcem...
  3. JoseMarden

Merhaba arkadaşlar, 7 aydır fitness yapıyorum. Değişimimi sizinle paylaşmak istedim. 170 boy 58 kilo ile başladım. Şuan 65 kiloyum. Değişiminden memnun değilim. Çünkü 3. Aydan itibaren yağ kütlesi olarak kilo aldığımı düşünüyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum şeker tüketmiyorum. Almam gereken...
  4. JoseMarden

Yurt dışı s23 ultra e-sim hakkında

Herhalde e simin kullanilabilmesi için bir sim yuvasının imeisi aktarılıyor. Yine en fazla 8 ay gidicek gibi. Ama emin değilim
  5. JoseMarden

Yurt dışı s23 ultra e-sim hakkında

Merhaba arkadaşlar. Ben yurt dışı s 23 ultra aldım. İki fiziksel sim yuvası bir de e simi var. Telefonu kaydettirmeden yada server kaydı yaptırmadan 2 fiziksel sim ile 8 ay sonrasında e sim geçip seneyi kapatabiliyormuşuz. Bir bilgisi olan var mı böyle bir şey var mı imeiler kapandıktan sonra e...
  6. JoseMarden

❌İndirim Bitti! Pc için Microsoft gamepass 5.90 tl

Halihazırda aboneliği olan hesaplarda da oluyor mu?
  7. JoseMarden

🔥İndirim Adidas Ayakkabılar 799₺'ye Düştü🔥🔥

Haklısın, ancak kendimizi batırırız.
  8. JoseMarden

🔥İndirim Adidas Ayakkabılar 799₺'ye Düştü🔥🔥

Boykot yüzünden fiyatları düşürüyorlar herhalde. Alınmamalı bence.
  9. JoseMarden

❌İndirim Bitti! ETİ BROWNİ GOLD ÇİKOLATALI MİNİ KEK 5x Paket 55 TL

Çektik eyvallah 😘 1686583410 GIDA kodun adı
  10. JoseMarden

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller Pembiş 1329 TL Siyah 1396 TL Beyaz 1476 TL

Kılıfı ne kadara aldın, memnun musun? Tuş aralarında kir topluyor mu?
  11. JoseMarden

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller Pembiş 1329 TL Siyah 1396 TL Beyaz 1476 TL

Pembesi de gayet şık. Siritmiyor. Ben almıştım. Seviyorum.
  12. JoseMarden

🔥İndirim Mack MCC-302 15.6" PROLITE Notebook Çantası, Siyah 89''TL

Tıpatıp aynı model farklı bı marka çantam var benimde belki 8 senedir kullanıyorum. Bel askısı da var. Diğer resimlerde görünüyor. Benimkinin aynisiysa çok iyi fiyat yani böle bı çantaya.
  13. JoseMarden

Bilgisayarda hangi programların açıldığını öğrenme

Teşekkürler, lastactivityview adlı bir programla görebiliyorum artık.
  14. JoseMarden

🔥İndirim Bloody ZL5A 8200CPI Sniper Laser Oyuncu Faresi, Core3 Aktif, Metal Ayak 299'TL

Bende yine burda görerek aldım. Çok sağlam bı fare. 300 TL ye eşi benzeri yok. Tuşları çok işlevsel. Kendi makro programı da öyle. Bf2042 de no recoil oynuyorum. Bir de farede modları anlık degistirebildigim için 4x zoomla da 2x zoomla da no recoil. Ben öneririm yani 4 ay falan oldu alalı.
  15. JoseMarden

Bilgisayarda hangi programların açıldığını öğrenme

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım ortak kulanım ortamında. Benim olmadığım zamanlarda bilgisayarım ne zaman açılmış, hangi oyun veya program açılmış vs kaydeden bir program var mı? biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım. klavye internet adresi loglayan programlara gerek yok. sadece hangi saatte...
  16. JoseMarden

🔥1080p Web Camera 160 TL

720p leptop kameraları ile arasında alınabilecek kadar fark var mı?
  17. JoseMarden

❌İndirim Bitti! Eti Topkek Portakallı Kek 40 g x 24 Adet 67₺

Sen paylaşana kadar bir haftadır 67 liraydı şimdi 105 olmuş
  18. JoseMarden

2 kişi oynamaya oyun bulamıyoruz oyun önerir misiniz?

The forest, stranded deep, left 4 dead 2, dying light 1 ve 2, m&b bannerlord, rust
Geri