Arama sonuçları: *

1. X

Beyaz mekanik klavye önerisi

Beyaz sisteme geçiyorum bunun için 3k bandında Beyaz mekanik klavye önerisi olan var mı
  2. X

Ajazz ak820pro alınır mı

Dostlar logitech g213 prodigy kullanmaktayım yakın zamanda ajazz ak820pro klavyesine geçmek istiyorum ingilizce olduğundan biraz çekimser kalıyorum nasıl bir klavyedir alınır mı
  3. X

Amd Software Oyun Açık hatası

bilgisayarı açtıktan sonra star wars oyunu açık olmasa da açık gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim
  4. X

6 AYLIK BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN

6 ay önce incehesaptan hazır bi pc aldım hiç bir sorunu yokken bu son iki gündür özellikle r6 ya girerken mavi ekran verip duruyor hata kodu kernel mode heap corruption işlemci r5 5600
  5. X

Yardım Mid Tower Kasaya Sıvı Soğutucu Sığar mı ?

KASA :Frisby FC-8935G Mid-Tower Ram: XPG Gammix D30 Anakart: Asus Prime B450M-K II İşlemci: r5 5600 240 mm sıvı soğutucu veya kule tipi takmak istiyorum ancak sığacak mı emin değilim anakart biraz yukarda ve işlemciyle ramler de bitişik sayılır
  6. X

Soğutma İçin Kasa Değişimi mi Yoksa Sıvı Soğutucu mu?

R5 5600 işlemcim var 90 95 derecelere çıkıyor kasa mesh değil stok soğutucu var kasayı değiştirip mesh kasa mı yapmak daha iyi olur yoksa 240mm sıvı soğutucuya mı mesh kasa kullanan arkadaşımın sıcaklık değerleri 80 85 arası
  7. X

Kule tipi soğutucu - anakart çatlar mı?

GAMETECH Freezer Pro Hd120 kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum ama montajında baya güç uygulanması gerekiyor anakartın çatlaması gibi problemler oluşturur mu ?
  8. X

Öneri Mid tower kasa 240mm soğutucu

ryzen5 5600
  9. X

Öneri Mid tower kasa 240mm soğutucu

arkadaşlar elimde Frisby FC-8935G Mid-Tower kasa var bunun üst kısmına 240mm sıvı soğutucu sığar mı ramlere sürtecek gibi duruyor bir sıkıntı çıkarır mı?
  10. X

Çözüldü✓ işlemci cızırtı sesi

sorun stok fandan kaynaklı fanın pini çıkardığım zaman ses kesildi ancak stok fan çalıştığında ses geri geldi
  11. X

hocam boştayken de geliyor ses ekran kartının fanları kapalı
  12. X

anakarttan peki öyle bir ses gelebilir mi?
  13. X

psu aşağıda kalıyor ses yukarıdan işlemcinin ordan bir yerden geliyor işlemci soğutucusunda coil whine olabilir mi ?
  14. X

boştayken de oyundayken de geliyor ses
  15. X

evet stok fan var
  16. X

işlemciden veya anakarttan geldiğini düşündüğüm bir cızırtı sesi var daha önce hiç dikkat etmemiştim bu gün kasanın kapağını açınca fark ettim psu kablosunu tam yerine oturtmadan 1 hafta kadar kullandığım için kısa devre yapmış olabilir mi yada ondan dolayı bir cızırtı geliyor olabilir mi
  17. X

Güç kablosunun yarım takılması

arkadaşlar psuya giren güç kablosunu tam takmadığımı fark ettim 1 hafta kadar böyle kullandım bu gün düzelttim ama her hangi bir sıkıntı oluşturur mu bu durum bilgisayar normal çalışıyor gibi görünüyor
  18. X

Ryzen5 5600 sıvı soğutucu

ısı değerleri nasıl stok soğutucuya göre en fazla kaç dereceyi gördün
  19. X

ramlerin üzerine gelir gibi kule tipi soğutucu o yüzden pek tercih etmemiştim şu an kullandığım stok fan
  20. X

Merhaba ryzen5 5600 işlemci kullanıyorum fakat işlemci ağırlıklı oyunlarda 90 95 derecelere çıktığı oldu bu yüzden sıvı soğutucuya geçmek istiyorum fakat kasada 240mm sıvı soğutucu için yer yok ramlere yapışık olur gibi duruyor 120mm ile 240mm arasında çok fazla ısı farkı olur mu?
Geri