Arama sonuçları: *

1. A

Çarşamba paylaşılan GL27R200Q Rampage glacier monitör coilwhine sorunu

hocam bir arkadaşım daha almıştı ondada var kronik bir sorun. aynı pikselleri 10 dakika aç kapa yapınca ghost screen yapıyor böyle bir sorunda var ama kimse bir şey demedi veya benden başka forum görmedim . baştaki çalıştırdığım ekran. bir kaç dakika ekranda kalınca...
  2. A

Rampage Glacier GL27R200Q 27 200Hz 1ms Fast IPS hayalet ekran sorunu

ürünü test ediyordum bi 10dk afk kaldım sayfayı kapatıyorum pixel izleri gözüküyor sadece bende mi böyle yoksa herkeste sorun var mı. monitöre sayfanın izi çıkmış
  3. A

Çarşamba paylaşılan GL27R200Q Rampage glacier monitör coilwhine sorunu

ufo test üzerinden mprt test bastığımda ıslık sesi gelmeye başladı bu normal midir monitör kapatınca ses gidiyor. monitör sorunlu mu demek bir sorum daha var elimde https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2757-2k-pro-27-1-ms-2k-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1260458401.html...
  4. A

Kulaklıktaki ses mikrofanada gidiyor

razer kraken lite kullanıyorum 3,5mm jaklı kasaya sokarken kendi çoğaltıcısını takıp kullanıyprum kasada mikrofon ve kulaklık girişi ayrı 1760775514 deneyeceğim teşekkürler
  5. A

algılama eşiğini artırırımda hocam ses fazla olduğu sürece gene algılayacaktır ben konuşurken bile genede arkadan gelecektir. bana kökten çözecek bir şey lazım başka çözüm yok mu .bu neyden olur
  6. A

bilgisayarda video falan açınca yada ses olacak bir şey açınca aynı ses mikrofonada gidiyor. video izliyorum videonun sesi mikrofonada gidiyor discordda fala nherkes duyuyor . bunu nasıl çözebilirim ne yapmalıyım .win 11 pro sürüm kullanıyorum
  7. A

Format atarken hata alıyorum

Yarın yeni bir usb bulup güncelleme sağlarım
  8. A

Ssd hdd ve ram sorunlu olsa bilgisayarcı yapamazdı tek seçenek usb ve başka usb yok şuan elimde 1745012015 Normal windows öedyasınıda denedim iso alıp rufusla yazmayıda
  9. A

Tekrar tekrar denedim 10 denedim 11 denedim gene olmadı.bilgisayarcı götürdüğümde disklerin sürücüleri mi ne sıkıntılı dedi bilmiyorum ne kadsr doğru
  10. A

Pc ye format attığımda görselde ki hatayı alıyorum. önceki sefer bilgisayarcıya hallettirdim ama crack uygulamalar kurduğu için kendim tekrar atmak istedim ve gene hata aldım. Sorunun çözümü için yardımcı olur musunuz. Hata kodu : 0x8007025D
  11. A

Rtx4070 ryzen 5 7640Hs 512 gb ss 16 gb ram laptop 40k iyi midir

https://amzn.eu/d/535DsEu Ds bu laptopu gördüm 40 ya almak mantıklı mı
  12. A

25-30k laptop önerisi

hocam tılkadım baktım stok yok diyor o fiyata gerçektende kaçırılmazmış ama
  13. A

25-30k laptop önerisi

edebiyat öğretmenliği için alacağım oyun bilgisayarı olsun istemiyorum çok fazla fan sesi oluyor ve freedos olmasın birisine hediye alacağım o beceremez . kısacası freedos olmayan office iblgisayarı kıvamında 25-30k lık bir laptop önerisine ihtiyacım var. teknoloji marketlerinden alabileceğim...
  14. A

30k bütçe scooter önerisş

Başka önerin var mıdır peki güçlü beni çekecek ve hızlı olacak bir ürün arıyorum
  15. A

30k bütçe scooter önerisş

20-30k arası bütçem var elektrikli scooter almayı düşünüyorum aklımda onvo o 12 x plus var 1600 w çift motor 110 kiloyum başka scooter önerisi olan veya bilgisi olan var mı
  16. A

öğrenciye vergisiz bilgisayar

https://www.trendyol.com/acer/aspire-3-a315-24-amd-ryzen-r3-7320u-4gb-256gb-ssd-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-650334494?boutiqueId=61&merchantId=557390 bu ürünü almak istiyorum satıcı trendyol değil ama gene vergi indiriminden yararlanabilir miyim ? ve almaya değer mi
  17. A

Çözüldü✓ rx 6650xt ROG-STRIX ekran kartı için 600w psu yeterli mi

rx 6650xt ROG-STRIX ekran kartı için 600w psu yeterli mi işlemci:r5 5500 ekran kartı: asus radeon rx 6650 xt 8gb 128bit gddr6 oc hdmı 3xdp rgb ekran kartı rog-strix-6650xt-08g-v2-gaming anakart: MSI A520M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart psu: Rampage RMP-600 600W Power Supply Sizce yeterli...
  18. A

DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası alıyorum durmadan mavi ekran veriyor 15-20 dakikada bir PC çöküyor çözümü var mıdır bilen var mı? 1677316632 https://drive.google.com/file/d/1p4WpGw_hKoqYqRvnGhSi-yNW4sqqnQ5i/view?usp=sharing dump dosyaları
Geri