Arama sonuçları: *

1. T

Bu kulaklıklar alınır mı?

Bütçenizi arttırabilirseniz ömürlük razer blackshark v2 x var bende kullanıyorum bence çok iyi 1800 civarı ama
  2. T

Bu kulaklıklar alınır mı?

Amacın oyun oynamak mi
  3. T

Masa tenisi raket önerisi

Hocam çok değil mi inceden ya emin olamadim
  4. T

Kaleci eldiveni önerisi

Paran sağlamsa adidas predatorlar iyidir uhlsport eldivenleri iyidir ama hic biri omurluk degildir eldicenler kolay yipranan seyler yapacak bir sey yok
  5. T

Masa tenisi raket önerisi

Bundan önce timo boll black kullanıyordum zamanla biraz asindi top tutumu vs gitmeye yüz tuttu butcem 3500 e kadar çıkabilirim daha hafif ve spininin kuvvetli olmasını istiyorum öneride bulunabilirseniz çok sevinirim
  6. T

Nerden kutu oyun bulabilirim?

Reis link atar mısın ben bulamadım da
  7. T

Kral o nası olucak be adam bakmaz ki
  8. T

Pc de bildiğiniz üzere oyunlari steamden alıyorum ancak evde vs sergilemek için içi boş CD olmayan sadece kutu mesela rdr 2 kutusu veyahut god of war ragnarok kutusu gibi kutuları nerelerden bulabilirim? Boş kutu almak yani amacım sergilemelik
  9. T

Microsoft oyunlari neden cok daha ucuz??

Yeni yeni souls türleri oyunları oynamam istediğimden ve bunu atası olan dark souls 3 le3yapmak istediğimden epeydir indirim bekliyordum ancak gelmedi biraz bakınca normalde 60 dolar olan sekironun Microsoft'a 283 gibi bir fiyata normalde yanlış olabilir 40 dolar olan dark souls 3 un se 520 gibi...
  10. T

Max 1300tl mouse önerisi yardım

Glorious göz at bence bro hem kaliteli kullanışlı hafif
  11. T

DOOM SERISI ALINIR MI?

Prime da beleş eternal ondan 1730920291 Valla iade ettim eternal bedava prime da
  12. T

DOOM SERISI ALINIR MI?

Dahildi bro 2 dlc Dr var ancient gods lar ama iade ettim
  13. T

Max 2000 TL Mouse Önerisi

Bilgim yok r1 hakkinda
  14. T

Yardım Acer Nitro 16 AN16-42-R53A sıvı metal var mı?

Olcmedim valla ya ama dediğim gibi aman aman bir sıcaklık yoktu ortada hissederdim diye düşünüyorum nitrosensede çok güzel çalışıyor ramler zaten DDR 5 5600mhz ssdlerin okuma yazma hızı da yüksek bu sekmentte en iyi modeller bence He çok paran varsa en iyisi bana kalırsa tartışmaya kapalı rog...
  15. T

Genel olarak memnunum altına soğutucu var ama çalıştırmıyorum stand olarak duruyor alttan hava akışı olması için fanların da modlari var turbk fazla sesli sessiz moduysa gerçekten 0 sesli diyebilirim akşam çalışıyorsan performans modjnda kullanıyorum genelde soğumadan yana problem çekmiyor...
  16. T

Max 2000 TL Mouse Önerisi

Hocam biraz fazl istek var 2k için wireless mi emin değilim ama glorious modelleri üzecek modeller değil onlara bakmanı öneririm
  17. T

Bende 4070 16ram 512 ssd 2.5k ekran olanı var sorun varsa sorabilirsin acer nitro 16 model benimkide
  18. T

DOOM SERISI ALINIR MI?

Hallettim hocam aldim bedava teşekkür ederim
  19. T

DOOM SERISI ALINIR MI?

Prime üyesi olamıyorum nedense hata veriyo birde bu primedan alınan oyunlar kalıcı olarak mi bize geliyo yükse üyelik bittiğinde siliniyor mu
  20. T

DOOM SERISI ALINIR MI?

Linkini atar mısınız hocam bulamadım da 1730658676 Ya genel olarak pc oyunlarına yeni yeni başlangıç yapıyorum denebilir doom serisinide Bi denemek istiyorum indirimde varken
Top Bottom