Paran sağlamsa adidas predatorlar iyidir uhlsport eldivenleri iyidir ama hic biri omurluk degildir eldicenler kolay yipranan seyler yapacak bir sey yok
Bundan önce timo boll black kullanıyordum zamanla biraz asindi top tutumu vs gitmeye yüz tuttu butcem 3500 e kadar çıkabilirim daha hafif ve spininin kuvvetli olmasını istiyorum öneride bulunabilirseniz çok sevinirim
Pc de bildiğiniz üzere oyunlari steamden alıyorum ancak evde vs sergilemek için içi boş CD olmayan sadece kutu mesela rdr 2 kutusu veyahut god of war ragnarok kutusu gibi kutuları nerelerden bulabilirim? Boş kutu almak yani amacım sergilemelik
Yeni yeni souls türleri oyunları oynamam istediğimden ve bunu atası olan dark souls 3 le3yapmak istediğimden epeydir indirim bekliyordum ancak gelmedi biraz bakınca normalde 60 dolar olan sekironun Microsoft'a 283 gibi bir fiyata normalde yanlış olabilir 40 dolar olan dark souls 3 un se 520 gibi...
Olcmedim valla ya ama dediğim gibi aman aman bir sıcaklık yoktu ortada hissederdim diye düşünüyorum nitrosensede çok güzel çalışıyor ramler zaten DDR 5 5600mhz ssdlerin okuma yazma hızı da yüksek bu sekmentte en iyi modeller bence He çok paran varsa en iyisi bana kalırsa tartışmaya kapalı rog...
Genel olarak memnunum altına soğutucu var ama çalıştırmıyorum stand olarak duruyor alttan hava akışı olması için fanların da modlari var turbk fazla sesli sessiz moduysa gerçekten 0 sesli diyebilirim akşam çalışıyorsan performans modjnda kullanıyorum genelde soğumadan yana problem çekmiyor...
Linkini atar mısınız hocam bulamadım da
1730658676
Ya genel olarak pc oyunlarına yeni yeni başlangıç yapıyorum denebilir doom serisinide Bi denemek istiyorum indirimde varken