Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Np1 telefon qr ödeme sıkıntısı

Arkadaşlar cihazı kasım indirimlerinde trendyoldan nothing Türkiye satıcısından 9299tl ye aldım öncelikle iki sıkıntısı var biri amoledi kötü ikinci qr ödeme yapılamıyor otomatik focus yok normal kamerada neysede bu otomatik focusu nasıl çözerim yardım edin
  2. M

🔥İndirim Havit 33w Şarj Adaptörü 299TL

27w da iyi hocam allah bereket versin bilgi için tşk.
  3. M

🔥İndirim Havit 33w Şarj Adaptörü 299TL

nothingin 45w adaptörü ile 33 w şarj oluyor redmi n9p 1774023605 spigen alın c4 yorumu çok istikrarlı geldi
  4. M

Tıraş Makinesi Önerisi

https://www.powertecshop.com/tr-1058-sac-sakal-ense-vucut-tiras-makinesi-24 güzel ürün kullanıyorum bir sıkıntısı yok sıfıra yakın alıyor yt den incelemelere bakın isterseniz
  5. M

Uzatma kabloları hakkında yardım

haklısınız hocam 1768650696 hocam peki rj45e uzatma yapsak 1768650976 bi nevi modemi taşısak
  6. M

başka çare yokmudur hocam
  7. M

merhabalar benim uzatma ile ilgili bir problemim var . Laptop a bağlı monitör kullanıyorum ama salonda olduğu için televizyon ve modemde salonda tek priz var fiber sadece salona çekilmiş modemi çıkaramıyorum elimdede bir tn...
  8. M

🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 GB 9999₺ (muhtemel vergi indirimi)

ojınjbhshbnvhs orda çalışıyorum önden afiş gelirse önden konu açarım kgjnwrkjgnjlkrgklegmkljernmgkjemlkgm ay patladım
  9. M

Yardım Temu'dan beyaz kasa fanı alınır mı?

https://www.rampage.com.tr/en/products/7c-120s-120-120-25mm-double-ring-aynali-argb-siyah-kasa-fani-kopya dikkat edersen %99 aynı bunları fason üretiyorlar zaten Türkiye garantili olsun diyorsan vergi ile uğraşmıyayım diyorsan rampage al
  10. M

Yolculuk esnasında kasa emniyeti

tek gideceksen arka koltukla ön koltuk arasına sıkıştır ön yolcuyuda arkaya çek iyice sıkışsın ekran kartını bide kule tipi soğutucuyu sök kral iyi yolculuklar
  11. M

Epomaker HE75 MAG mi MCHOSE Jet75 mi ?

he75 alırdım ben daha güzel duruyor
  12. M

şimdi baktım aula ile ajazz epomarkerın imiş
  13. M

epomaker aulaydı demi
  14. M

Papara kapandı kart önerisi

iş bakın fast ücretleri fazla eğer cashback istiyorsan tami-papel-nays eğer bir banka kullanıyım diyorsan fast ücretleri olmayan vakıf katılım bankasını öneririm herhangi bir ücreti bulunmuyor . Eğer hem banka olsun hemde cashback gibi şeylerde kullanıyım dersen ykb-garantiye-iş yönelebilirsin
  15. M

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

oda ön ödeme hizmeti banka olması lazım
  16. M

çekebiliyorsunuz 1761905642 Merkez Bankası ne zaman isterse 1761905747 Ortalama 2-3 içinde kısıtlı fast açarlar en geç pazartesi çekebilirsiniz paparadaki paralarinizi 1761905779 Beyler reklam degil papelin casbackleri guzel bir bakin derim
  17. M

Altaki para gonderi kullan ve aşıyorsa iki parça şeklinde gonder 250 250 gibi
  18. M

para çek kismi değilde ortadaki yeşil menüden para gonder o zaman çalişiyor az once çektim direk yolluyor ama kendi ibanin olmasi lazim dikkat et
  19. M

Parçalar uyumlu mu arkadaşlar bir sorun var mı ilk kez bilgisayar topluyorum

1-İşlemci : Amd Ryzen 7500f - 5849TL 2-Anakart : Biostar B650M X3D PRO+ 4650TL 3-Ekran Kartı : SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PURE 16659TL 4-SSD : Kioxia Exceria LSC11K1T02G8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD 2900 TL 5-Soğutucu : Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu 780 TL 6-Kasa-Psu : XPG Valor...
Geri