Arama sonuçları: *

1. Cuma Ali

windows 7 bitlocker nasıl kırılır

windows 7 bilgisayarımda format sonrası önemli yedeklerimin oldugu d diskimde bitlocker oldu bu durumu nasıl çözebilirim ?
  2. Cuma Ali

35-45 K Arası Laptop Öneri

https://www.n11.com/urun/casper-excalibur-g8701265-dvb0x-b-i7-12650h-32-gb-500-gb-ssd-8-gb-rtx4060-156-dos-dizustu-bilgisayar-39806604?magaza=excalibur 1697470072 sonradan ssd`yi 1tb yaparsan uzun yıllar kullanırsın
  3. Cuma Ali

Gigabyte B760M DS3H 5333 MHz DDR4 LGA1700 mAtx Anakart 2.999 TL

chipset güçsüz geldi bana böyle bir anakart için
  4. Cuma Ali

Yardım Yazılım ve render için intel mi yoksa ryzen mi tercih edilmeli?

120 mm bi sıvı sogutucu alırsan yeterli olucaktır
  5. Cuma Ali

Çözüldü✓ Ekran solması çözümü ?

fotodan belli olmuyor knk
  6. Cuma Ali

Yardım Yazılım ve render için intel mi yoksa ryzen mi tercih edilmeli?

sıvı sogutma daha iyi ama alacagın işlemci ryzen 5 5500 ve altıysa stok yada kule yeterli sonrası sıvı alırsan performansın artar ayrıca intel amd ye göre daha çok ısınıyor
  7. Cuma Ali

hangi kartı almalıyım

elimde intel skylake core 6500 işlemci var darbogaz yapmayacak ekran kartı önerir misiniz? NOT: bütçe önemli degil birden fazla seçenek verirseniz ben uygununu arasından seçebilirim
  8. Cuma Ali

Çözüldü✓ 5+1 ses sistem de 3 tane hoparlör çalışmıyor.

çalışanların kablosunu çıkarıp çalışmayanları onların yerine yakarak hoparlör ve kabloların saglamlıgını denetleyebilirsin 1688736340 takarak
  9. Cuma Ali

40.000TL laptop önerisi

nebilim o kadar uzunduki okumaya üşendim direk cevap verdim xdxd, hem bozuk diyemi iade etmiş hepsi bozuk çıkacak diye bişe yokki
  10. Cuma Ali

İmei Kayıt Ücreti 20.000TL Oldu🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

o sırada 1900 lerden kalma tuşlu cep telefonu olanlar :trpeepo::blobdance::kedi:
  11. Cuma Ali

40.000TL laptop önerisi

https://www.pazarama.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp037-8gb-rtx4060-ryzen-7-7735hs-16gb-ram-512gb-ssd-156-inc-fhd-144hz-p-FA507NV-LP037?magaza=gpnteknoloji&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.26.9 buna bakabilirsin hem kalan parayla...
  12. Cuma Ali

Bu iki laptop arasında kaldım. Hangisini almalıyım.

ilk seçenek daha mantıklı hem amd intele göre daha performanslı
  13. Cuma Ali

Monitörümden aldığım görüntü net değil

ve monitörün güç kablosu takılıyken görüntü kablosunu sök kablo takılı degil yazısı bulanık degilse sorun monitörde degil demek
  14. Cuma Ali

Monitörümden aldığım görüntü net değil

ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene
  15. Cuma Ali

hesaplarımla ilgili yardımcı olurmususuz?

3 adet google hesabım var ancak uzun süre bilgisayarımı açmadım ve ikisi senkronizasyonu kapatmış açmaya çalıştıgımda e posta şifre girdim ancak eski şu anda bozuk hatta tamir edilemiyecek durumdaki cihazlarımdan kod istiyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
  16. Cuma Ali

İşlemcim çok ısınıyor

masaüstü olsaydi sogutucuyu yükselt derdikte laptop olunca yapabilecek baska sey yok malesef genel bakımdan başka
  17. Cuma Ali

ekran kartı arıyorum

yok daha çok render için kullanıcam 1686317830 ve oyun
  18. Cuma Ali

ekran kartı arıyorum

işlemci: ryzen 7 5800x darbogaz yapmicak en performanslı AMD ekran kartı hangisi
  19. Cuma Ali

Bilgisayar toplayacağım site önerisi?

https://www.itopya.com/ bu siteden ben alışveriş yapmıştm gayet güvenilir hem pc toplama sihirbazıda var hatta bazen uygun fiyata hazır sistemlerde olabiliyor öneririm
  20. Cuma Ali

Xigmatek PSU CW Sorunu

evet uygun olur
Geri