Arama sonuçları: *

1. M

3ds Max ve Bilumum Mimari Programlar İçin Sistem Tavsiyesi (45.000TL)

Öncelikle zaman ayırıp detaylı bir sistem önerisinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bilgisayar toplamaya karar verdiğimde aklımda iki işlemci vardı, biri 13600K diğeri ise 5-7600x'di. Fakat tecrübeleriniz doğrultusunda AMD'yi neden seçtiğiniz benim için önemli. Bir de ekran kartı fiyatları...
  2. M

Öncelikle zaman ayırıp detaylı bir sistem önerisinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Kurduğunuz sistemdeki parçaları inceleyince DDR5'te ısrar etmeyip DDR4 bir sistem kurarsam ekran kartı modelimi yükseltebileceğim görünüyor. Önerdiğiniz her bir parçayı dikkatle inceleyeceğim.
  3. M

Sistemi almadım, hâlâ araştırma aşamasındayım. Oluşturacağınız sistemi görmek isterim.
  4. M

Öncelikle zaman ayırıp görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkür ederim. İki modele de baktım, KC3000 fiyat olarak 980 Pro'dan daha uygun olduğu için tercih edebilirim. Aslında pek çok parçada ben de arada kalıyorum fakat her şeyi biraz biraz yükseltince fiyat 55.000 TL civarına geliyor. SSD...
  5. M

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar dünyasına ait detaylı bilgilerin neredeyse tamamına bu forum sayesinde ulaştım. Şimdi de forumdaki üyelerin bilgisine ve tecrübesine daha çok ihtiyacım olduğu için bu konuyu açıyorum. 45.000 TL bütçeli bir sistem kurmak istiyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi 3ds...
Geri