Arama sonuçları: *

1. C

WD My Book Live sarı ışık Hatası

Geçenlerde masaüstümde SATA ile takılı kullandığım My Book Live'ın diskini, laptopa geçtiğim için normal nas olarak kullanmak istedim fakat Ethernet ile internete bağladığımda sarı ışıkla karşılaştım. Bu yüzden de kullanamıyorum. Ne yapmalıyım?
  2. C

İp Tv Bağlantısı yapamıyorum

Dream Starın ip tv sini kullanıyorum Xtream üzerinden ip tv izlemeye çalışınca hiçbir görüntü olmuyor eski modemimde gayet normal izliyordum yeni geçmiş olduğum Asus AC750 de böyle bir problem oldu
  3. C

3.6K Monitör önerisi

Teşşekürler 1680274377 Acer Nitro EG241YPbmiipx nasıldır bi problemi varmıdır
  4. C

3.6K Monitör önerisi

3600Tl para biriktirdim monitör almak istiyorum şuanki monitörüm baya bi eski yavaştan bozulmalar başladı 120hz üzeri monitörlere okeyim Curved olursa daha iyi olur
  5. C

Düz ekran Va mı Curved Va mı?

Teşekkürler
  6. C

Düz ekran Va mı Curved Va mı?

Bir monitör almak istiyorum boyutlar vb hz konusunda Va panel daha cazib geliyor ama düz olanıyla Eğimli olanının ne farkı var ve hangisini almalıyım?
  7. C

Mux Switch gereklimi

Laptop geldi test ettim Monitöre bağlı Beamng Drive orta-yüksek 170 fps Csgo yüksek 240-300+ Ets 2 yüksek %400 100-140fps Testlerde ortalama işlemci max 71C° Ekran Kartı 68C° 1677872042 Benim için mux switch ile ilgili hiçbir sıkıntı yok
  8. C

Mux Switch gereklimi

Teşekkürler laptopu alacağım eğer acayip bir fark veya yapabilmemin yolu olursa bilgilendireceğim
  9. C

Mux Switch gereklimi

Efsane bi fark yaparmı çok ağır işler yapmayacağım ???
  10. C

Mux Switch gereklimi

Teşşekürler bütçemi son damlasına kadar sıktım 1677427349 2 Monitör modunda çalışıyormu yoksa sadece harici monitör ile mi?
  11. C

Mux Switch gereklimi

Ne kadar bir fark yaratıyor?
  12. C

Mux Switch gereklimi

Acer An-515-46 r22y almayi planliyorum mux switch yok bana bir yararı olurmu monitör ile kullanıyorum
Geri