Arama sonuçları: *

1. imoras45

RDR2 SİSTEMİMİ KALDIRIRMI

işlemci olarak kesinlikle ryzen 7 serisinden onermem cogu ekran kartıyla darbogaz yapıyor ve gereksiz ısınıyor ryzen 5600x intel 12400f daha iyi ryzen 7 serisi pişmanlıktır fakat size acıklamam yeterli gelmediyse youtube da bir sürü sorun belirten videosu var
  2. imoras45

İsdediğim tabloyu bulamıyorum

yani bilmiyorum benim fikrim almasanız daha iyi olur yada internetten almak yerine yaşadığınız yerdeki dükkanlara sorabilirsiniz
  3. imoras45

ozaman almanızı tavsiye etmem gorseli google lenste aratırsanız daha güvenilir sitelerde bulabilirsiniz
  4. imoras45

bizzat bu siteden alış veriş yapmadım fakat güvenilir gibi duruyor yine bi youtube a yazmanızı oneririm
  5. imoras45

ZENELESS ZONE ZERO İNDİRDİM YÜZDE 60 DA İKEN SİLDİM

bu şekildemi bu arada düzelmedi 1728173814 @exist.one lütfen cevap verirmisiniz düzelmesse babam beni öldürür
  6. imoras45

dell g15 5530 alınır mı?

ben laptop kullanmadıgım icin tam bilmiyorum kuzenimde var dell cok memnun oldugunu soylemişti oyuzden
  7. imoras45

dell g15 5530 alınır mı?

bana kalırsa laptop alınmaz zaten ama illa laptop diyorsan alınır ama tek bi modelde karar kılma biraz daha araştır bence
  8. imoras45

yine olmadı maalesef kusura bakmayın sizide yoruyorum
  9. imoras45

dediklerini yaptım oyunu zaten epicten silmiştim fakat hala aynı
  10. imoras45

ZENELESS ZONE ZERO İNDİRDİM YÜZDE 60 DA İKEN SİLDİM oyun 126gb ve benim 140gb bir yerim vardı ondan sonra depolama alanında 35 gb boş yazdı yeniden baslattım düzelmedi nedenini bilen varmı veya silmem gereken başka bir dosyamı var lütfen yardım edin bu arada oyunu epic games ten indirdim
  11. imoras45

VXE R1 SE MOUSE YAZILIMDA AYARLARI SIFIRLAMA

Merhabalar vxe r1 se mousemın yazılımında nasıl ayarları sıfırlayabilirim bilginiz varmı acil destek
  12. imoras45

VALORANT DPİ EŞİTLEME

kral ya billurlarını yerim senin muah
  13. imoras45

VALORANT DPİ EŞİTLEME

Valorantta eskiden 400 dpi 0.7 sens kullanıyordum şimdi 800 dpi gectim arayüzün daha hızlı olması icin 400 dpi 0.7sen 800 dpi de kaca eşit?
  14. imoras45

Thrustmaster T300 debriyaj sorunu

geçen gece t300 le asettocorsa da gazlıyordum sonra vites degiştirmek için debriyaja bastım debriyaja bastığımda ilk önce çalışmadı sonra çalışdı fakat çalıştığında direksiyondan ding diye bir ses geldi direksiyon ve pedaller kendini kitledi yazılımını açtım orda da busefer direksiyonu...
  15. imoras45

nvidea denetim masası ekran kısmı gözükmüyor

yapamadım valla
  16. imoras45

laptop degil masa üstü 1691154114 laptop degil
  17. imoras45

nvidea denetim masası ekran kısmı gözükmüyor napabilirim
  18. imoras45

RX 6600 VE AMD RYZEN 53600 İÇİN HANGİ GÜÇ KAYNAĞINI TERCİH ETMELİYİM?

İŞLEMCİM RYZEN 53600 RX 6600 ALACAĞIM GÜÇ KAYNAĞI GEREKLİ SİZCE NE ALMALIYIM?
  19. imoras45

rampage fury x 7.1 mi daha iyi steel series arctis 1 mi daha iyi

Teşekkürler hocam rampage fury x aldım
Geri