Şuan virüs tarama ile ilgili kısmı kaspersky ile yaptım ve diskpart ile ilgili kısımlarıda yaptım (chatgptnin verdiği komutları yazarak yaptım) disk biçimlendirme geldi biçimlendirmeyi yaptım ama hala aynısı devam ediyor
Bunu chatgpt yaptırdı sonrasında düzelmedi ürünün hatalı üretildiğini söyledi chatgpt ama emşn olamadım buraya sormak istedim. Ürünü perşembe günü satın almışlar paketi şuan mevcut değil fişi var ama paket olmadan iade yada değişim yapılır mı bilemedim
Pcde görünürde bir sorun yok ama flasha atmam gereken evraklar var bir türlü yapamıyorum bunu çözemez miyiz
1765964163
Farklı bilgisayar yok maalesef internet kafe vb biyere götürsem yapabilirler mi acaba
Deffenderda bişey çıkmıyor virüs programında da çokmadı flashta sorun sadece sanırım başka flashlarda sorun yok bunda böyle oluyor
1765963549
Denedim ama pek işe yaramadı virüs programlarını pcde aktif çalıştıramıyorum muhasebe programları çalışmıyor düzgün şekilde
Merhaba, A101den sandiskin 64gb flash belleğini aldım ofiste kullanılması için ama flash belleğin içerisine dosya atamıyoruz
Trojan:BAT/KillWin!AMTB uyarısı geliyor defenderdan ChatGPT yardımıyla formatlayıp biçimlendirme tarzı işlemler yaptım ancak bir etkisi olmadı. Ne yapabilirim?
Hocam ekran yok biosa bile gelemiyorum ne yapıcam
1763150946
bilgisayar kapanmıyor bile hiçbiriey yapamıyoeum bios ekranı gelse eski haline çeviririm direkt
1763150972
Xmp yaptım ben sanırım ya nasıl düzelticem
Merhaba Razer Barracuda Pro kulaklık kullanıyorum discordda sese girdiğimde veya csde valorantta mic kullandığımda ses kalitesi inanılmaz derecede kötüleşiyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim