Arama sonuçları: *

1. Y

25-35K Oyuncu Laptobu önerisi

İndirim Varsa bekleriz 😀hangi laptopu öneriyorsunuz
  2. Y

25-35K Oyuncu Laptobu önerisi

Merhaba, Oyun için laptop almak istiyorum ama Ekran kartından İşlemcisine hiçbişeyinden anlamıyorum . amd mi daha iyi nvidiami intel i5 dir i7 dir . hp victus varmış galiba övdüklerini gördüm . önerilerinize açığım
  3. Y

Yurtdışı telefon pasaport kaydı nedir yardım

hayır iphone, kısaca telefon bedeli onun kârı ve Pasaporta kaydettirme ücreti 2000 3000 bir şey yapıyormuş
  4. Y

bende ilk defa duydum bana pasaport kaydı ile imei kaydı aynı şey değil falan dedi. 20000 tl ekstra kayıta vermicen 1. kayıta 6bin liraya edecen dedi
  5. Y

başka yerden al derken
  6. Y

arkadaşlar bir telefoncu buldum yurtdışından iphone getirip 6000 liraya pasaport kaydı yaptırıyomuş 1. kayıt 6000 2. 20000 miş öyle dedi. imei kaydından farklıymış bu pasoport kaydı . yardımcı olurmusunuz
  7. Y

Laptop ekran gövdeden Ayrıldı Yardım

şuan o demirdeki alyanı gevşetmeye çalışıyorum da 7 numara anahtar büyük geliyor 6 numara olmuyor uğraşıyorum.. 1677510874 mavi deki vida düşmüştü sıktım onu şuan kasa biraz tutuyor açılış kapanış yapıyor. kırmızıdaki bidaların arkası kırık o yüzden tam birleşmiş değil kasıyor olsa daha iyi...
  8. Y

Laptop ekran gövdeden Ayrıldı Yardım

laptop geri geri düşerken gövdesinden tutma sonucu ekran kastı kendini ve günler içinde bu hale geldi. o demir parça çok sertleşmiş elimle zor ileri geri yapıyorum ve plastiklerinde biraz kırık var. elimle dibinden tutum kapat-aç yapıyorum yoksa ekranı kasıyor . sizce buna ben kendim bir şey...
Top Bottom