Arama sonuçları: *

• Users: xeths
  • Order by date
  1. X

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

arkadaşlar xdrive 15li plus - xdrive toryum - hawk gaming chair fab v4 arasında kaldım. bütçe 5500-6000 ₺. sizce hangisi iyi veya başka öneriniz var mı ?
  2. X

CAT6 kablo mu CAT7 mi

arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi. internet altyapım 65-70 mbpsye kadar destekliyor ama millenicom kullanıyorum 100mbps. 10 metrelik alıcam kabloyu. sizce cat7 mi cat6 mı tercih etmeliyim
  3. X

UYGUN FİYATLIEV İNTERNETİ ÖNERİSİ

arkadaşlar altyapım vdsl ve 70 mbite kadar destekliyor. uygun fiyatlı internet önerecek var mı ? taahhütsüz tercihimdir
  4. X

Kieslect Kr2 kullanan var mı

başlıkta da belirttiğim gibi kieslect kr2 kullanan var mı ? almayı düşünüyorum ama çok fazla videosu yok bilemedim
  5. X

Kieslect Ks2 vs Xiaomi Redmi Watch 4

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 2 akıllı saat arasında kaldım. iphone kullanıcısıyım. hangisi alınır sizce ? kullanan var mı?
  6. X

Kieslect KS2 akıllı saat

arkadaşlar kieslect ks2 almayı düşünüyorum. kullanan var mı nasıl bi saat
  7. X

Kieslect ks 2 vs Xiaomi redmi watch 4

arkadaşlar iphone 13 kullanıyorum. bu başlıktaki 2 saat arasında kaldım. sizce hangisi alınır ? xiaomi redmi watch 4 mü yoksa kieslect ks 2 mi ? kullanan var mı
  8. X

Wiwu SW01 akıllı saat kullanan var mı

ürünü kullanıyor musun hocam şuan
  9. X

AKILLI SAATLERDEN HANGİSİ İYİ

selamlar. apple watch alternatifi bi saat arıyorum ve WIWU SW01 ve HK9 ultra buldum. bunlardan herhangi birini kullanan var mı kalitesi nasıl ?
  10. X

Wiwu SW01 akıllı saat kullanan var mı

arkadaşlar selam. başlıkta bahsettiğim wiwu sw01 ultra veya sw01 pro kullanan var mı ? almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde kullanıcı yorumu bulamadım
  11. X

AKILLI SAAT ÖNERİSİ VAR MI (APPLE WATCH ALTERNATİFİ)

arkadaşlar selam. bütçe 2000 tl civarı akıllı saat almayı düşünüyorum öneri var mı ? apple watch alternatifi bişey lazım iphone 13 kullanıyorum. xiaomi redmi watch baktım ama onda da mesaj bildirimlerinde emojiler kare olarak görünüyor o yüzden eledim. önerilere açığım
  12. X

WIWU SW01 ULTRA AKILLI SAAT

arkadaşlar selam. başlıkta bahsettiğim wiwu sw01 ultra veya sw01 pro kullanan var mı ? almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde kullanıcı yorumu bulamadım
  13. X

F/P OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİLERİ

ARKADAŞLAR 800-1000 TL BÜTÇE VAR F/P OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
  14. X

EA FC 24 SAHA RENGİ SOLUK

ARKADAŞLAR MERHABA. EA FC 24 PCDEN OYNUYORUM. SANTRADAN SONRA SAHA RENGİ SOLUKLAŞIYOR BİR SONRAKİ SANTRADA TEKRAR DÜZELİYOR. NEDEDİNİ BİLEN VAR MI ÇÖZÜM VARSA YARDIMINIZI BEKLİYORUM
  15. X

bluetooth usb adaptör önerisi

arkadaşlar masaüstü pcye Bluetooth kulaklık bağlamak için bluetooth usb adaptör alacağım önerisi olan var mı uygun fiyatlı f/p ürün önerisi olan
  16. X

poco x3 nfc miui 13 öneri

biraz fazla yiyormuş o halde 1690550380 kasma donma yapıyor mu menüde, ana ekranda, uygulamalarda falan
  17. X

şarjı 1 günü çıkartıyor mu
  18. X

12.5.7de kastığını hissediyorum telefonun.13e güncellesem daha mı kötü olur acaba
  19. X

şarjı nasıl gidiyor
  20. X

arkadaşlar poco x3 nfc global rom kullanıyorum. miui 12.5.7 şuan sürümüm. miui 13.0.1 yüklemeli miyim deneyimleyen varsa fikirlerini paylaşabilir
Geri