Arama sonuçları: *

1. Yoshimi

Kurmadan kali linux kullanmak mümkün mü?

Hocam Kalinin live mode yokmuydu? vardı diye biliyorum
  2. Yoshimi

Arch linux geçilir mi?

bir sanal makinede bakın bunda dualboot zor iş ama diski silip süpürüp kurmak kolay dualboot istiyorsan söyle bir rehber atacağım
  3. Yoshimi

Arch linux geçilir mi?

Oyun oynanır aslında exeler için lutris steamdeki bazı oyunlar için proton native oyunlar var bazıları windowstan daha yüksek fps verebiliyor bazı oyunlar anti-cheat yüzünden çalışmıyor (rainbow six siege gibi)
  4. Yoshimi

Arch linux geçilir mi?

Kali kısmını anlamadım arkadaş oyun oynuyor sen ona siber güvenlik distrosu öneriyorsun? bu arada arkadaşın lubuntuya ihtiyaç olacak kadar düşük bir pcsi olduğu sanmıyorum görünümüne bakmadım ama lxde/lxqt özelleştirmezsen çirkin diğerlerinde haklısın
  5. Yoshimi

Arch linux geçilir mi?

orayı bizde bilmiyoruz hocam belki windowstan sıkıldı falan
  6. Yoshimi

Çok düşük Ram kullanan Linux dağıtımları önerisi.

Antix Puppy Lubuntu Peppermint abartıyorsanız Tiny Core yada bir distroya (peppermint gibi) dwm gibi hafif bir wm kurun oda idare eder
  7. Yoshimi

Arch linux geçilir mi?

Yeni olarak Arch linux kullanabileceğinizi sanmam. Ubuntu denemeyin bloat,spyware ve snap ile geliyor (bazı kişiler snap sever) bende size Linux Mint yada oyun ve desktop için iyi bir distro olan Pop!_OS deneyebilirsiniz eğer "No man i want to use arch btw" diyorsanız wikiden kurun biraz zor...
Geri