Arama sonuçları: *

1. V

xbox series s kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Series s isini gorur. Bazi oyunlarin optimizasyonu kotu oldugu icin 60 fps alamazsin. Soyledigin oyunlari rahatca oynayabiliyorum bu arada. Xbox series x de eskidi artik bi sure sonra yeni versiyonlar gelir bi arastir derim. Series s i elden cikarman daha rahat olur.
  2. V

Laptop kullanarak harici ekranda kaç hz alırım?

1240p gözüküyor. Matebook d14 60 hz veriyor da ben 120 hz için mx veya nvidia ekran kartlı bir laptop mu almalıyım yoksa 120 hz veren dahili ekran kartlı bir işlemci var mı mesela. Sizin yaptığınız gibi dahili ekran kartını yazıp hakkındaki bilgiye mi bakmalıyım. Biraz kafam karıştı :D.
  3. V

Laptop kullanarak harici ekranda kaç hz alırım?

Merhaba arkadaşlar. Spss excel gibi işlerde kullanmak için huawei matebook d14 almayı düşünüyorum fakat harici monitörle kullanacağım için 60hz yenileme imkanı veriyor (monitörüm 120 hz). Monitörü 120 hz olarak kullanabilmem için ekran kartı olan laptop modeli mi tercih etmeliyim tam anlamadım...
  4. V

Elektro gitar seçimi konusunda yardım

Bayadır gitar bakmadığım için çok bir bilgim yok gitarların kalitesinde ama bu fiyatlara çok bir şey beklememek lazım artık. İllaki biraz öğrendikten sonra daha kaliteli ürünlere geçmek isteyeceksin o sebeple ikinci el alırsan elinden çıkarırken üzülmezsin diye söyledim. Yeni başladığını tahmin...
  5. V

Elektro gitar seçimi konusunda yardım

Bu islerden azicik anlayan arkadasin varsa ikince ele yonelmeni tavsiye ederim eger sifir fiyatla arasinda kayda deger fark varsa. Daha sonra ikinci el gitarini satip degistirirsin.
  6. V

Öneri Lenovo Yoga Slim 6 OLED vs Huawei Matebook 14

"Peki ram eklenebiliyor mu yogaya." Geçen de denk gelmiştim buna şimdi hatırladım ram lehimli olduğu için vazgeçmiştim. Bir de vatan ve mediamarkta 3 taksit oluyor peşin fiyatına amazon, trendyol ve hepsiburada dan almayı tercih ederim.
  7. V

Tesekkurler @EfeKaan
  8. V

Matebook 14 nerede ve ne kadar indirimliydi geçen gün. Bir de d14 ve 14 arasında ciddi fark olur mu ekstra monitörle kullanıyorken.
  9. V

🔥İndirim 22499 TL Lenovo Yoga Slim 6 OLED EKRAN Core i5 1240P-8Gb-512Gb Ssd-14inc-W11

Ram ve ssd arttirma imkani var mi acaba? Baktim simdi sanirim eklenmiyor.
  10. V

Yardım Hp ‎86N52EA alınır mı?

Amazondan hp linkteki laptobu almak istiyorum. R python ofis programları ve makale okumak için kullanacağım. Düşünceleriniz veya başka önerileriniz var mı acaba ( 17000 tl şu anda laptop)...
  11. V

Jack & Jones Erkek JCOWIN QUILTED JACKET SMU Ceket 1526 TL

Ürün geldi m beden almıştım kız arkadaşım çok beğendi. Alanlar güle güle kullansın.
  12. V

Jack & Jones Erkek JCOWIN QUILTED JACKET SMU Ceket 1526 TL

Beyazda M beden indirime girmiş 14xx e aldım.
  13. V

🔥İndirim ViewSonic WoodPad 7 Grafik Tablet 399 TL

Hep böyle bir şey almak istemişimdir ama hala ne işe yaradığını bilmiyorum. Neyse gelsin bakalım kurcalarız.
  14. V

Öneri Amazon ASUS laptop 6899 TL fırsat ürün

Acer Aspire 3 A315-510P-38X0 Bunu da öneriyorlar siz hangisini tercih ederdiniz.
  15. V

Öneri Amazon ASUS laptop 6899 TL fırsat ürün

Günlük excel işleri ve R ve python programlarında kullanacağım işimi görür mü laptop. Ayrıca hafif, şarjı biraz giden makale okumak için uygun bir laptop mu sizce?
  16. V

Öneri Yazılım ve Ofis işleri için laptop

Merhaba arkadaşlar. Akademide olduğum için R&Python'u rahatlıkla çalıştırabilecek ve ofis programları kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Ayrıca bol bol makale okuduğum için ekranının okuma için iyi olması tercihimdir. Sanırım ekran kartından ziyade işlemcinin kuvvetli olması gerekiyor bu...
  17. V

Psu Konusunda Yardım

İnternette arattım biraz RM750e serisi RM750x e göre biraz daha dandik bileşenlerden üretilmiş diyorlar. Sanırım o sebeple fiyatı daha uygun.
  18. V

Psu Konusunda Yardım

Merhabalar. Psu konusunda sizlere danışmak istedim. Öncelikle elimde olan parçalardan bahsetmek isterim. Ekran kartı: MSI RTX 3070 TI Surpim X 8G (ikinci el arkadaşımdan aldım) Anakart: ASUS PRIME B760M-A D4 Intel B760 LGA1700 DDR4 5333 DP HDMI 2x M2 USB3.2 AURA RGB (3000 tl) İşlemci: intel...
  19. V

Ana Konu Slash It! - Bangood Tekrardan aktif!

Arkadaşlar tıklayabildiklerime tıkladım. Yardımcı olursanız sevinirim. https://banggood.onelink.me/zMT7/708hfz0q
Geri