Arama sonuçları: *

• Users: Oguzv
  • Order by date
  1. O

Minning sistem gereksinimleri

Hocam dediginiz ekran kartlarini calistiracak . Ram ve anakart ne kullanmaliyim
  2. O

Kardeşim ev elektirigi yetmezmi . Birde 3080i neyle tamamlamaliyim anakart ram vs
  3. O

@abdullahhacıgül abi sistem dizecem de 7 tane rtx 3080 almayı dusunuyorum bunun disinda neler lazm? Marka ve modellerini söylermisin
  4. O

Mining sistem kurmak icin eksigim var

hangi anakart, hangi psu , hangi ups uygun olur.
  5. O

Anladm ama donanım ARSIVI kendisi de paylastıya videoyu ordan gordum bende :) . Eger bilgin varsa plyardimci olabilirimisin sordugum soru ile ilgili
  6. O

Neden abi noldu ki
  7. O

Minning sistem gereksinimi hakkinda bilgi almak istiyorum

Donanim arsivinin 700 mh almak icin olusturdugu sistem onerisi vardi orda 7 rtx 3080 ekran karti oneriyordu . bunun la uyumlu olarak anakart vs almam gerek . Ama hangilerini almalıyim bilmiyorum yardimci olur musunuz
  8. O

Peki hangilerini almalıyım bu parcalarin model olarak . 7 tane rtx 3080 ile uyumlu olarak
  9. O

Bunlarn model ve isimerini yazabilir misin? Hangilerini alacagimi bilmiyorum
  10. O

Minning sistem kurmak istiyorum donanım arsivi videosunu izledim 7 tane rtx 3080 kullanabilirsiniz dedi ben bunlari alırsam sistem icin baska ne almam lazm ?
  11. O

Minning system hakında yardima ihtiyacim var

Vallah hic anlamiomki ben abi . Boyle bana malzemelerin listesi olsa alabilirim
  12. O

Tesekkurler. Fiyatlar dusecek gibi deil. Öneriniz varmı elimde hic bisi yok
  13. O

Minning sistem vidosununu izledim donanım arsivi youtube kanalinda orda abi parca parca dizmis bir butun seklinde dizme önerisi verio ama ben anlamadım anlayan biri varsa neler gerekli yazarmısınız . Birde sistem önerisi olanlar varsa yazabilirmi
  14. O

Yazılımcılık için en uygun pc için tavsiye veririmisiniz

Teşekürler yardımcı olduğunuz içinm
  15. O

Yazılımcılık için en uygun pc için tavsiye veririmisiniz

Yazılım yazmak için en uygun pc nasl olmalı ne odaklı olmalı
Top Bottom