reis güzel bi para ayarlamam biraz zor aldığım haftalık çok düşük o yüzden fazla bütçem yok ama idare edecek bir sistem toplamak istemiştim orta seviye sıfır bu paraya dizebilirmiyiz bilmiyorum araç c kasa vectra
Arkadaşlar 5k gibi bir bütçem var ikinci el malzemeler ile ufakta olsa bir sistem dizmek istiyorum. Bassla çok bir işim yok. Yüksek ve net ses lazım. Ama bu işlerden hiç anlamam bilmem, araçta pioneer mvh-150ub teyp var. Gerekirse teybi değiştiririz. Önerileriniz nedir neler almalıyım hangi...
geç cevap verdim yeni deneme şansım oldu. hddi söktüm diğer oyunlarda deneme fırsatım olmadı ama valoranttaki droplar gitti. fakat bir tane oyunda hala oyundan atma devam ediyor
özür dilerim sandisk değilmiş karıştırmışım iki ssdde hi level ultra series
1676493579
o zaman sabah önemli şeyleri içinden alim çıkarırım birde o şekilde denerim oyunları
kasanın içi birazcık kirli sabah bi temizler denerim
1676493190
garantiye yollamak yerine satarım sanırım alıcı olursa
1676493213
yapmadım yapim sonuçları yazazrım
fan hızı ile oynadım ama etki etmiyor %100ede aldım aynı sıcaklık %80de yaptım aynı sıcaklık. ekran kartını garantiye yollamayı düşünüyorum ama 1 ay benim için uzun bir süre hergün bilgisayar başındayım çünkü w10 altına düşürmek istemiyorum w11inde sıkıntıları var
format attım w10a geri döndüm ve döndüğümden beri çeşitli sıkıntılar yaşamaya başladım. yaşadığım sorunlardan en büyüğü ise sistemim yetmesine rağmen oyunların donması drop yemem. şu an tüm oyunlar kafasına göre donuyor ve kapanıyor. format atmadan düzeltmenin bir yolu yokmu?
1676492121
şu an...