Arama sonuçları: *

1. Xlnercion

Wraith W1 ile ilgili düşünceleriniz?

Bende alacağım galiba çok merak ediyorum keşke test için bir yerleri olsa
  2. Xlnercion

Hissiyatı tepkimesi vs FPS oyunları için ideal mi?
  3. Xlnercion

Wraith markasını çok sevmekteyim mousepadini klavyesi (Wraith speed ve Wraith W75) kullanmaktayım. Aldığım ürünlerden de çok memnunum F/P olarak çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. Kaliteli malzemeler kullanıyorlar. Elimde Razer Viper Ultimate var ve Wraith W1 alıp denemeyi çok istiyorum...
  4. Xlnercion

DeepCool Assainss IV 140mm beklediğim performansı vermiyor

Tamamdır teşekkür ederim.
  5. Xlnercion

İncelemelerine bakarsanız zaten aldığım ürünün soğutmasının iyi olduğunu görürsünüz. Fandan mı yoksa biosta RPM ayarından mı bilemiyorum 1650 rpmlere kadar da çıkıyor ama. 1732865111 Normal değil. Elimde Rampage Helios C2 vardı o daha iyi soğutuyordu.
  6. Xlnercion

İkinci el aldım temiz ,kullanılmamış.
  7. Xlnercion

Aldığım hava soğutma premium bir hava soğutma o değerleri vermesi çok zor.
  8. Xlnercion

DeepCool Assainss IV hava soğutmasını satın aldım. Eskiden sıvı soğutma kullandığım için kasada fana gerek duymadım. Şuan sadece kasanın arka tarafında takılı tek fan var. O fan da dışarıya hava veriyor yani kasanın içine doğru bir hava akışı yok. Oyunlarda 65-70 arası sıcaklık beklerken 75-83...
  9. Xlnercion

I7 14700KF soğutucu önerisi

Güncelleme: Elimde Rampage Helios 2 sıvı soğutma mevcut. Sadece oyun oynadığımdan dolayı şuanlık yeterli geliyor. 68-78 derece bandında piyasada Hava Soğutma bulunmadığından ötürü bekleyeceğim.
  10. Xlnercion

Oyunlar yükleme ekranında takılıyor, sonra kapanıyor. DA G3 sistem. Sorun hâlâ çözülemedi.

ekran kartının güç kablosunu doğru taktığından emin misin?
  11. Xlnercion

Oyunlar yükleme ekranında takılıyor, sonra kapanıyor. DA G3 sistem. Sorun hâlâ çözülemedi.

Ekran kartı ve işlemcinin termal macununu yenilemeyi dene. Bir de soğutman çalışıyor mu diye kontrol et. Ekran kartı fanları da dönüyor mu diye de kontrol et. İçine hava vur temizlensin bide bunların dışında olduğunu düşünüyorsan veya deneyip olmazsa yine yardımcı oluruz.
  12. Xlnercion

Elimdeki 2 fanlı sıvı soğutma hiç bir işe yaramadı. 99 derecenin altına düşüremiyor. Gerçekten çok ısınıyor.
  13. Xlnercion

3 fanlı Sıvı soğutma takamıyorum kasam NZXT H510i modeli ve ayrıca Hava Soğutmalar piyasadaki bir çok sıvı soğutmadan daha iyi performans gösteriyor.
  14. Xlnercion

assassin 4s deepcool aklıma bu model çok yatıyor. Fakat stoklarda yok. Hiç bir soğutucu stoklarda yok bir anda piyasadan soğutucular çekildi. Corsair markasının da bulunmuyor.
  15. Xlnercion

Merhabalar İ7 14700KF işlemci satın aldım. Fakat sıvı soğutmam maalesef yeterli gelmedi. 3 fanlı olanlardan da takamıyorum kasama sığmıyor. Kule Tipi çok pahallı olmayacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.
  16. Xlnercion

I7 14700F vs i7 14700KF

Arkadaşlar teşekkür ederim İ7 14700KF satın aldım. Anakartım , sıvı soğutmam herşeyim var. Upgrade amaçlı sormuştum.
  17. Xlnercion

I7 14700F vs i7 14700KF

Sıvı Soğutmam var sadece hangisi alınmalı
  18. Xlnercion

I7 14700F vs i7 14700KF

Stabilite olarak bu işlemciye ihtiyacım var.
  19. Xlnercion

I7 14700F vs i7 14700KF

Bu iki işlemciden birini almayı düşünüyorum. Arasında 1500 TL fiyat farkı var. Sizce değer mi? Neden?
Geri