Arama sonuçları: *

1. L

Msü sınav sonucum ekranda gözükmüyor

Msü için tercih yapacağım ama ekranda sınav sonucum gözükmüyor , aynı sorunu yaşayan var mı
  2. L

Oyun indirme hızı problemi

Anladım teşekkür ederim
  3. L

Evet Superonline kullaniyorum
  4. L

Steamde bir oyun indirmeye başladığında ilk başta 20 MB hız ile indiriyor birkaç dakika geçtikten sonra hız 1 MB ye filan düşüyor ve bazen hız yine yükselip düşüyor bunun sebebi ne olabilir . ( Wifi adaptör kullanıyorum)
  5. L

Kingboss AC1200 wifi adaptör

Çok teşekkür ederim yorumun için bu hafta alacağım modemin yanında telefonda 420 mpbs çekiyor eve gelip takınca kaç hız aldığımı guncellerim
  6. L

Tamamdır teşekkür ederim yanıtladığın için
  7. L

Merhabalar Kingboss AC 1200 almak istiyorum ama bilgisayarla modem arasında 3 duvar var tam performansı alabilir miyim
  8. L

YKS 3 ayda tıp gelir mi

Teşekkür ederim umarım herkes verdiği emeğin karşılığını alır iyi akşamlar dilerim. 1677697990 Matematiğim iyi o yüzden ama türkçem berbat .
  9. L

YKS 3 ayda tıp gelir mi

Sağol teşekkür ederim.
  10. L

YKS 3 ayda tıp gelir mi

Herhangi bir tıpa gidebilsem yeter o kadar yüksek bir hedefim yok. 1677697327 Tamamdır teşekkür ederim.
  11. L

YKS 3 ayda tıp gelir mi

Matematiğimde eksiğim yok hiç bir derste tüm netler ondan geliyor zaten fende tüm eksiğim birde tyt türkçede. 1677697259 Geçen sene günlük soru çözüyordum bir de matematiğim iyi o yüzden
  12. L

YKS 3 ayda tıp gelir mi

Sene başından beri doğru düzgün çalışmadım arada günde maksimum 3-3.5 saat çalışmışımdır. Tyt de ortalama 85-95 arası yapıyorum , ayt de 65 -71 arası geliyor biraz temelim var ama fende unuttuğum konular var . Biraz tembelim çok çalışmayı sevmiyorum günde ortalama 4-5 saat çalışarak herhangi...
Geri