Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim Ankara-Budapeşte Gidiş Dönüş Uçak Bileti 1396₺!

Git gel 1200 dü 2 gün önce 3 4 tarihte
  2. A

Yan bina yıkıldı, İnternetim 3 gündür yok.

3 ay bile olmayabilir biraz kendini buna hazırla deprem bölgesinde kuzenimin yan binası yıkıldığında 2 aya yakın sürmüştü
  3. A

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

veri ekledim gayet güzel olmuş yayılır umarım bolbol reklamını yapın
  4. A

🚨Dünya Kupası Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor!🚨

en düşük ne kadar
  5. A

Getmobil yenilenmiş apple watch

buharlı temizleme ile sıfır gibi oluyor ikinci el alınacaksa en azından orijinal kordon olur. ne olduğu belirsiz belki kanserojen maddeli sıfır kordondansa orijinali tercih ederim
  6. A

Getmobil yenilenmiş apple watch

ikinci el daha mantıklı hem de bunun orijinal kordonu yok diyor
  7. A

İPhone boya atma sorunu

iphone 17 de de kamera butonunda boya atma var mavi renk.Kamera butonun kenarlarında ufak ufak boya atmalar var
  8. A

İphone 17 sarj hakkında yardım

Pil olarak kötü bugün %25 wifi %75 hücresel kullandım görüntülü görüşme falan da yaptım 10 dk bu şekilde gitti Hücreselde pil 2 kat hızlı gidiyor 5g 4g farketmiyor wifi da baya iyi Genel olarak ios kaynaklı bence pil sıkıntısı var
  9. A

ACER NİTRO 5 TAVSİYE VE KRONİK SORUNLAR

asusun o kasası ısınıyor tavsiye etmem battery drain bu modelde yok nitro 5 modelinin hiçbirinde yok nitro v de var ona dikmat et. Devour 100+fps ets 2 ultraya yakın ayarlar 80+fps Onun haricinde çok oyun oynamıyorum ara sıra girdiğim basit oyunlar var ama genel olarak 60+fps neredeyse her...
  10. A

ACER NİTRO 5 TAVSİYE VE KRONİK SORUNLAR

Kroniği yok gibi bişey 3 sene olacak 3050 versiyonunu kullanıyorum kasa olarak aynı sadece ekran kartı ve işlemci farklı soğutması da iyi. Sorularını yazabilirsin
  11. A

Ucuza Airpods Nasıl Alınır?En iyi Alternatifi Nedir?

Beats olur belkin olur applela baya uyumlu çalışıyorlar aralıkta airpods 4 4300 civarına geldi italyadan yurtdışında güzel indirimler oluyor ben 100 euroya almıştım tax ile 88 e düştü
  12. A

İphone 17 fiyatını hak ediyor mu

Batarya hariç yanlış O da şöyle batarya hücreselde 1 günü çıkartmıyor wifi de rahat rahat çıkarır
  13. A

5G geldi yorumlarınız neler?

Küçük şehirde daha iyi olma ihtimali olabiliyor altyapı yeni oluyor genelde küçük şehirlerde bu yüzden
  14. A

Turktelekom 5G açılmadı

Yarın geçer kesin bugün yavaş yavaş açıyorlar bölge bölge bende geldi ama aynı 4.5 g ile
  15. A

Yardım Octavia 1.6 Tour Kırmızı mı Mavi mi Antifriz Kullanmalıyım?

Vag grubu kırmızı antifriz diye biliyorum ama araştırmak lazım
  16. A

IPhone 12 pro alınır mı

13 al geç bu bütçelere
  17. A

İphone 17 şarj adaptörü önerisi

Yeni nesil adaptörlerin hepsi uyuyor bende 27w var gayet hızlı şarj ediyor sanırım 40w ile 30 w arasında çok fark olmuyor çünkü şarj ılurken baya ısınıyor. Sürekli 35 40 arası tutamıyor yani ısıdan dolayı 30 w lık herhangi adaptör işini görür spigenler fena değil
  18. A

1-1.2 milyon civarına araç önerisi

Bütçe az daha çıkarsa 2019 golf 120 150 km arasında segmentinim en iyilerinden 1773849626 1.3 bandına bulunuyor comfortline
  19. A

Hangi 16 Pro'yu almalıyım?

Sahibinden almak her zaman en iyisi telefoncudan değil
  20. A

RTX3050 laptop günümüzde hala alınır mı ?

İkinci el nitro 5 4060 kovala ya da nitro 16 bulabilirsen o da güzel
Geri