Arama sonuçları: *

1. Azurairu

Yardım Opera GX her sekmeye yeni bir pencere açılıyor

nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum ama 😅 şimdilik düzeldi gibi teşekkür ederim bidaha olursa etiketlerim hocam olurmu
  2. Azurairu

Yardım Opera GX her sekmeye yeni bir pencere açılıyor

resimde de görüldüğü gibi her alt tab attığımda yeni bir pencere çıkıyor bunu engellemenin bir yolu varmı yabancı sitelerde de araştırdım ama bulamadım çözemezsem firefox geçmeyi düşünüyorum
  3. Azurairu

Çözüldü✓ Wireless kulaklık öneri

evet içinden çıkıyor gaming gecesinde beyazı satılıyor ama beyaz ekosistem değilsen, beyaz alman üzer çünkü sararma yapıyor kulak ne de olsa. yine de fiyatı bi tık daha uygun. Alıcısı type c ama bir kablo çıkıyor type A(verici) type C(alıcı) şeklinde.
  4. Azurairu

Çözüldü✓ Wireless kulaklık öneri

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-5-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,672063524.html ben güncel olarak bunu kullanıyorum 60 saat pil ömrü veriyor ve bilgisayar başında uzun zaman geçirdiğim için kafama da ağırlık yapmıyor. corsair hs80 önerilmiş ama ben çok kalıp...
  5. Azurairu

Corsaır 480T Rgb Airflow Kasa 2.249,00 TL

yorumlara kullanılmış kasa geliyor falan denmiş bilemedim
  6. Azurairu

Yardım Coax kablolu router bağlantımı nasıl DSL bağlantısına çevirebilirim

anladım çok teşekkürler cevap için. o zaman iade ediyorum üzülerek :( kablonet kullanıyorum
  7. Azurairu

Yardım Coax kablolu router bağlantımı nasıl DSL bağlantısına çevirebilirim

Arkadaşlar konu hakkında cahilliğime verin, şuan eski bir modem(router sanırım) kullanmaktayım coax kablolu ve yeni bir modem alma kararı vermiştim. Tenda V12 modelini seçtim ki fazla araştırmamışım şuanda coax kablosunu bu modeme bağlayamıyorum. İnternet sağlayıcımı arasam bağlantının olduğu...
  8. Azurairu

Çözüldü✓ 3000TL bütçe ile hafif kablosuz mouse önerisi

çok teşekkür ederim tekrardan verdiğiniz her saniye için hocam haklısın her şey yetenekte ve internette şu internet kafelerde oynayanlar hep şuan cs de baya iyi oyuncular yalnız :D
  9. Azurairu

Cevabınız için çok teşekkürler hocam hepsini detaylı olarak inceleyeceğim. Ayrıca Asus Harpe Aimlab edition hakkında düşünceleriniz varmı? ikinci el olarak alabilirim onu da düşünüyorum...
  10. Azurairu

Beyaz siyah hiç farketmez, şuan kullandığım mouse çok ağır kalıyor ve hafif bir şey istiyorum. (şuanki 84g). Corsair kullandığım için gerçekten kaliteli ve kronik sıkıntıları olmayan bir marka. Corsair olabilirse güzel olur onun dışında asus harpe aimlab modelini düşündüm. Logitech olmasın mümkünse
  11. Azurairu

Yardım 550₺ ATTACK SHARK R1 alınır mı ?

ödeme aşamasına geçince sınır uyarısı verecek sanırım
  12. Azurairu

🔥İndirim MSİ MAG 27'' 4600 TL GÜZEL FİYAT

27 inç kullanmıyorsan büyük geleceğini garanti edebilirim ama alışık isen tercih meselesi. rekabetçi oyunlar için yüksek hz li bakabilirsin 24 inç civarı.
  13. Azurairu

Eset Antivürüsü Kaldıramıyorum Yardım

uygulama içi ayarlardan bakabilir misiniz çoğu antivirüste uygulama içi kaldırılıyor diye biliyorum
  14. Azurairu

2 bilgisayar arasında kaldım yarıdım edin

ben olsam gaming gen dekini tercih ederdim hem fan hem de psu bronz sertfikalı diye gördüm yanlışsam belirtin 1729879813 + olarak güç kaynağı tarafında xpg kendini kanıtlamış bir marka eklemek istersen sana kalmış ayrıca da hafıza sıkıntı yaparmı diye düşün, ben 1tb almıştım iyiki almışım diyorum
  15. Azurairu

Forza Horizon 4 Lexus LFA

satabilirim ama nasıl yapacağız + olarak markette varmı başka lfa lar? parası farketmez
  16. Azurairu

Realme 12 pro plus alınır mı?

realme 8 var bende. kalitesizlik yok ben gayet memnunum marka konusunda. Fiyatı bandında daha uygunu varmıdır bilemiyorum. Oyun için çok fazla kullanmıyorum daha çok gündelik kullanıyorum
  17. Azurairu

Beyaz sistem toplamak riskli mi ?

internette beyaz kasa toplayıp ekran kartını ve güç kablolarını siyah yapanlar da var aklında tasarımını oluşturabilirsin bence ve beyaz istiyorsan siyahlar daha çok satıldığı için ürün piyasada olduğu sürece beyazının da olacağını düşünüyorum. Seviyorsan neden olmasın içinde kalacağına...
  18. Azurairu

Yardım 4000-5000TL Kasa Önerisi

teşekkürler hocam bu aklımda teşekkürler hocam bu aklımda
  19. Azurairu

hocam fiyat çok, max toplam 5k cıkabilirim. bi ihtimal 5500
  20. Azurairu

2000TL ye 750w NZXT bronz sertfikalı psu alıp üstüne kasa eklemeyi düşünüyorum ama başka öneriniz de varsa değerlendiririm 1729251086 psu ve kasa olarak toplam bütçe 4000-5000
Geri