Arama sonuçları: *

1. İ

RTX 5090 Displayport 2.1 bağlantı ve oled monitör 1.4 bağlantı sorunu

Merhaba arkadaşlar rtx5090 çıkması yakın bende hem rtx5090 hemde asusun oled monitörünü almak istiyorum ama 5090 2.1 displayport bağlantıyla geleceği konuşuluyor. asusun oled monitörü ise 1.4 displayport destekliyor. bu şekilde bir kombinasyon yapıldığında 5090 nerflenmiş gibi kullanılmaz mı bu...
  2. İ

Thermaltake Ceres 500 TG Kasa Geldi mi?

bende kullanıyorum
  3. İ

Laptop vs PC ( Hangi Sistem Daha İyi ? )

3>4>2>1 sırasıyla 3060ti denk>3060a denk>3050>4GB leptop ekran kartı masaüstüyle pek yarışamaz ama işlemcisi kurtarıyor biraz
  4. İ

Corsair Icue 5000T Rgb Fan Sorunu Devam Ediyor Mu?

bu videodaki ablamız bu kasanın fanlarını gereksiz yere çalıştırıp boşa ses seviyesinide yükselttiğini büyük bir hatası olduğunu söylüyor. corsair yazılım ile boşa fan çalışması sorununu çözeceğini söylemiş 1 sene önce aynı zamanda görünüşü dışında diğer orta sınıf mid tower kasalardan farklı...
  5. İ

Thermaltake Ceres 500 TG Kasa Geldi mi?

bu kasa gürcistanda bile var buraya ne zaman gelir buraya
  6. İ

Gaming genden pc toplanır mı?

gaming gen den şuana kadar ekran kartı aldım (3050) sıkıntı yaşamadım. ben kampanyaya denk geldiğimde aldıım. bi tık tuzlu fiyatları bence
  7. İ

🔥İndirim ID-COOLİNG 240MM ZOOMFLOW X ARGB SIVI SOĞUTUCU 1866 TL

https://www.qp.com.tr/msi-mag-coreliquid-b240-argb-240mm-intel-lga1700-am5-uyumlu-sivi-islemci-sogutucu soketini bilmiyorum ama al sana daha ucuz ve daha iyi marka
  8. İ

Öneri 1000W güç kaynağı yeterli olur mu?

aynen onada mesaj attım cevabına göre gidip onuda alabilirim
  9. İ

Aklımda ASUS ROG THOR serisi vardı zaten 1000 mi 1200 mü karar verememiştim. bide donanım arşivde rog strix 1000w gold sertifikalı galiba onada talip olabilirim
  10. İ

Merhaba, AMD RYZEN 7950X3D işlemci ASUS TUF RTX 4080 Ekran kartı Asus ROG Strix X670E-F Gaming WIFI DDR5 AM5 ATX Anakart Cooler Master HAF 700 EVO Kasa Cooler Master MASTER LIQUID PL360 FLUX Sıvı Soğutucu yukarıdaki bileşenlerle bir sistem kuracağım. artı 6 tane daha içine fan koymayı...
Geri